Zuhre vrea sa divorteze cu orice pret de Fikret! Afla cum va reactiona Seyit cand va descoperi ca sora sa a fost cea care l-a tradat, in acesta seara, de la ora 20:00

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 dec 2017, 17:16

La intalnirea dintre Zuhre si Fikret lucrurile se precipita. Zuhre ii cere lui Fikret sa divorteze, insa batranul bogatas nici nu vrea sa auda.

Discutia degenereaza iar Zekkar este impuscat de Seyit, ambii barbati aflati, ca din intamplare, la intalnirea celor doi soti.

Citeste si: Ozcan Deniz (Faruk din "Mireasa din Istanbul") planuri pentru anul 2018! Celebrul actor, pe aceleasi platouri de filmare cu mai tanarul lui coleg, Sukru Ozyildiz (Seyit din "Steaua Sufletului")! Iata ce anume le pregateste indragitul actor fanilor sai! Vezi un filmultet inedit!

Zekkar nu se lasa pana cand nu distruge familia lui Seyit si ii spune acestuia adevarul despre Ruveyda. Lui Seyit nu-i vine sa creada cand afla ca sora lui este “tradatoarea” din familie.

Citeste si: Zuhre din serialul "Steaua sufletului", relatie speciala cu mama sa, originara din Azerbaidjan! Iata de la cine a mostenit frumusetea Selin Sekerci si ce relatie reusita are cu cea care i-a dat viata! Vezi imagini inedite!

Citeste si: Iti mai amintesti de Hatice Sendil (din serialul "Ziua in care mi s-a scris destinul")? Indragita actrita a decis sa revina pe platourile de filmare la zece luni de la nasterea fiului ei! Iata cat de bine arata!

Satula de problemele pricinuite familiei sale de catre Zuhre, Ruveyda face un gest necugetat.

Seyit intra in panica si nu stie cum sa isi salveze sora. La ordinul lui Zekkar, Ibrahim ii intinde o cursa fiului sau.

Citeste si: Burcu Kiratli (protagonista noului serial "Dragoste si ura"), actrita care a acceptat sa isi taie parul pentru un rol important! Iata ce infatisare uluitoare a avut bruneta in urma cu cativa ani!

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.