Zuleyha are de gand sa ii marturiseasca lui Yilmaz adevarul despre micutul Adnan! Afla ce intorsatura neasteptata vor lua lucrurile in familia Yaman, ASTAZI, intr-un nou episod din "Ma numesc Zuleyha", de la ora 20:00, la Kanal D!

Author: D.I.
Actualizat: 05 mar 2020, 13:03
Foto(7)

Citeste si: Ti-o mai amintesti pe Printesa Isabella din serialul "Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii"? Mujgan din "Ma numesc Zuleyha", NUNTA de vis cu unul dintre cei mai renumiti producatori din Turcia! Iata CINE este partenerul de viata al frumoasei actrite Melike İpek Yalova! FOTO

Citeste si: Hunkar este devastata! Demir se zbate intre viata si moarte! Afla ce nenorocire se va abate asupra familiei Yaman, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Ma numesc Zuleyha", de la ora 20:00, la Kanal D!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Vi-l mai amintiti pe carismaticul Tahir, din serialul "Lacrimi la Marea Neagra"? Iata cum a fost surprins celebrul Ulas Tuna Astepe, alaturi de imigranti!

Citeste si: Celebrul Murat Boz a uitat-o pe Asli Enver! Iata cine este noua lui iubita!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.