Zuleyha descoperă adevărul despre Mehmet! Aflați ce decizie va lua eroina serialului Mă numesc Zuleyha, astăzi, într-un nou episod dramatic de la ora 20:00, la Kanal D!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 iun 2022, 11:03
Foto(6)

Investigațiile lui Fikret au dat roade, iar Zuleyha e pe cale să descopere adevărul despre trecutul lui Mehmet și identitatea lui reală.

Noi momente palpitante și întâmplări incitante se vor derula în această seară, într-un nou episod captivant din serialul Mă numesc Zuleyha, de la ora 20:00, la Kanal D!
Chiar dacă și-a riscat viață mergând în Liban, care se află în plină stare de război, Fikret a reușit să descopere detalii șocante despre Mehmet și să își ducă la capăt promisiunea făcută Zuleyhai.

Zuleyha descoperă adevărul despre Mehmet! Aflați astăzi ce decizie va lua eroina serialului Mă numesc Zuleyha

În timp ce se află în Liban, Fikret este salvat de la moarte chiar de Mehmet, care ajunge și el într-un suflet la față locului, dându-și seama că este investigat. Odată reveniți în Turcia, Fikret oscilează să-i transmită Zuleyhai detaliile pe care le descoperise despre Mehmet, deoarece nu erau concludente.

Între timp, Zuleyha se reapropie de Mehmet și mai mult decât atât are de gând să plece alături de el într-o croazieră pe mare și să se cunune chiar la bordul navei.

Bărbatul primește emoționat vestea din partea femeii pe care o iubește enorm și își dorește să o facă fericită.

Citeste si: Mehmet din serialul Mă numesc Zuleyha, mesaj uluitor pentru colega lui de platou, Birce Akalay, la ceas aniversar! Iată ce i-a transmis Ibrahim Celikkol fostei soții a actorului Murat Unalmis!

Pe de altă, Abdulkadir cade pradă iubirii și admite că s-a îndrăgostit iremediabil de Betul, în ciuda tuturor eforturilor lui de a păstra distanță.

Mare îi va fi mirarea bărbatului atunci când va constată că tânăra avocata îi împărtășește sentimentele. Cei doi se vor întâlni pe ascuns și își vor mărturisi iubirea.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Fikret continuă să facă investigații despre Mehmet și crede că cel care îl poate ajută este nimeni altul decât Vahap, fratele lui Abdulkadir, pe care îl sechestrează, în încercarea disperată de a află cât mai multe informații de la el despre fratele lui și despre Mehmet.

Însă în cele din urmă, Abdulkadir își face apariția pentru a-și salva fratele și îl înfruntă pe Fikret, amenințându-l cu moartea.

Pe de altă parte, Lutfyie află câteva detalii importante de la Fikret din culisele investigațiilor făcute și îi mărturisește Zuleyhai adevărul despre bărbatul cu care avea de gând să se căsătorească. Rămâne de văzut cum va reacționa frumoasă Zuleyha, dar și ce decizie va lua în ceea ce îl privește pe Mehmet, alias Hakan Gumusoglu.

Citeste si: Kanal D, lider de piață, în Prime Time, cu serialul “Mă numesc Zuleyha”. Stația a acumulat o cotă de piață de peste 20% la nivelul populației din întreaga țară

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.