Zuleyha descopera ca Demir a fost cel care i-a pus viata in pericol! Afla cum va reactiona tanara si ce decizie radicala va lua in privinta casniciei sale, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Ma numesc Zuleyha", de la ora 20:00, la Kanal D!

Author: D.I.
Actualizat: 09 apr 2020, 11:09
Foto(5)

Zuleyha il considera un criminal pe Demir, chiar in momentul in care incepuse sa il pretuiasca din ce in ce mai mult.

Citeste si: Hilal Altinbilek, protagonista serialului "Ma numesc Zuleyha", in ipostaze inedite in plina pandemie! Iata cum a fost surprinsa celebra actrita in curtea casei sale din Istanbul!

Citeste si: O celebra actrita din serialul "Patria mea esti tu" si-a pierdut bunica din cauza coronavirusului! Vestea tragica a venit ca un trasnet asupra familiei sale si a provocat multa suferinta!

Citeste si: Serialul “Familia Medici: Conducatorii Florentei” va avea premiera joi, 16 aprilie, la Kanal D

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Cum poti sa urmaresti online "Ma numesc Züleyha": pagina de live stream oficial

"Ma numesc Züleyha" este o poveste in care dragostea trebuie sa depaseasca gelozia, tradarea si lupta pentru avere.

Cei doi indragostiti, Yilmaz Akkaya si Züleyha, se iubesc dincolo de limitele impuse de societatea in care traiesc, dincolo de prejudecatile vremii si, mai presus de orice, sunt dispusi sa faca totul pentru dragostea lor.

Serialul "Ma numesc Züleyha" se difuzeaza in fiecare saptamana la Kanal D in zilele de miercuri, joi si vineri, de la ora 20:00.

Episoadele pot fi urmarite si online pe pagina oficiala de live stream: https://www.kanald.ro/live.html.

Gasiti stiri si informatii exclusive despre actorii din serial pe kanald.ro, pe pagina oficiala a emisiunii dar si pe pagina oficiala de Facebook "Imi plac serialele turcesti".

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.