Zuleyha fuge de familia Yaman! Afla cum va reactiona Demir si ce masuri va lua pentru a nu-si pierde sotia, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Ma numesc Zuleyha", de la ora 20:00, la Kanal D!

Author: D.I.
Actualizat: 27 feb 2020, 10:47
Foto(6)

Zuleyha se simte prizoniera in conac si ii cere lui Demir. Zuleyha ii cere sotului sa ridice “restrictia” pe care i-o aplica de ceva vreme.

Dupa ce au fost alungati de la conac, Gaffur si Saniye incearca sa-si gaseasca un alt loc de munca, dar si un adapost. Cei doi soti intampina tot mai multe probleme.

Cand Sermin afla, de la Hunkar ca Veli, de care era indragostita, a fost ucis, intra in panica. Femeia nu stie cum sa se descurce cu datoriile acumulate si in urma relatiei pe care a avut-o cu escrocul Veli.

Aflata in vizita la Sermin, Zuleyha este surprinsa sa vada ca femeia il regreta pe Veli, fratele care i-a provocat tinerei atat de multa suferinta. In plus, Zuleyha isi banuieste soacra ca “ordonat” uciderea lui Veli. Hunkar incearca sa o indeparteze pe Zuleyha de Sermin, stiind ca cea din urma poate provoca mari probleme familiei Yaman.

Citeste si: Bunica Haminne din serialul "Ma numesc Zuleyha", o actrita-emblema a Turciei! Iata cat de frumoasa era Serpil Tamur in tinerete, la debutul ei in actorie!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Zuleyha fuge de familia Yaman!

Zuleyha se simte prizoniera in conac si ii cere lui Demir. Zuleyha ii cere sotului sa ridice “restrictia” pe care i-o aplica de ceva vreme. Zuleyha nu se potoleste. Frumoasa fata planuieste sa fuga, din nou, de familia Yaman, insa face greseala de a spune acest secret persoanei care o va trada imediat.

Citeste si: Sebahattin din serialul "Ma numesc Zuleyha", surprins alaturi de colegii sai in spatele camerelor de filmare! Iata cum au fost fotografiati celebrii actori in pauzele de la filmari!

Citeste si: Kerem Alıșık si Hilal Altınbilek, impreuna? Ce se intampla intre celebrii actori care dau viata personajelor Zuleyha si Fekeli din serialul "Ma numesc Zuleyha"!

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.