Zuleyha ia o decizie radicala! Va reusi sau nu sa ii destainuie lui Yilmaz secretul despre micutul Adnan? Afla ce se va intampla, ASTAZI, intr-un nou episod dramatic din serialul "Ma numesc Zuleyha", de la ora 20:00, la Kanal D!

Author: D.I.
Actualizat: 10 iul 2020, 11:58
Foto(5)

Zuleyha ajunge dupa gratii insa are de gand sa ii marturiseasca lui Yilmaz ca Adnan este fiul lui, pentru ca micutul sa nu ramana in grija lui Demir.

Citeste si: Cetin din serialul "Ma numesc Zuleyha", pasiune nebanuita! Iata cum a fost surprins carismaticul Aras Senol, dincolo de platourile de filmare!

Citeste si: Fekeli din serialul "Ma numesc Zuleyha" a recunoscut! Este singur sau nu? Iata ce marturisiri neasteptate a facut celebrul Kerem Alisik!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Saniye din productia "Ma numesc Zuleyha", in ipostaze inedite! Iata cum a fost surprinsa actrita Selin Yeninci, in cadrul unui concurs organizat chiar in Adana, orasul in care a filmat pentru serial!

Citeste si: Demir din serialul "Ma numesc Zuleyha", despre cel mai mare vis! Iata ce marturisiri inedite a facut celebrul actor Murat Unalmis intr-un interviu de senzatie!

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.