Zuleyha, in pericol de moarte! Orbit de furie, Demir pune la cale un plan diabolic de razbunare impotriva sotiei sale! Afla ce se va intampla, ASTAZI, in penultimul episod din acest sezon al serialului "Ma numesc Zuleyha", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 iul 2020, 12:08

Stapanit de gelozie si furie, Demir vrea sa se razbune si pune la cale uciderea sotiei sale.

Citeste si: Yilmaz din serialul "Ma numesc Zuleyha", prima aparitie in public, dupa perioada restrictiilor impuse de pandemie! Iata cum a fost surprins celebrul Ugur Gunes pe o ambarcatiune de lux, pe Marea Neagra!

Citeste si: Gaffur din serialul "Ma numesc Zuleyha", pasiune nebanuita! Iata cum a fost surprins carismaticul Bulent Polat, dincolo de platourile de filmare! A imprumutat din obiceiurile personajului Gaffur?

Citeste si: Cetin din serialul "Ma numesc Zuleyha", pasiune nebanuita! Iata cum a fost surprins carismaticul Aras Senol, dincolo de platourile de filmare!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Behice din serialul "Ma numesc Zuleyha", un caracter puternic si o mama devotata si in viata reala! Iata cum arata familia indragitei actrite, Esra Dermancioglu!

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.