Zuleyha, în pericol de moarte! Aflati ce se va întâmpla în această seară, de la ora 20:00, în serialul Mă numesc Zuleyha, la Kanal D! 

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 aug 2022, 08:29
Foto(8)

Betul caută momentul oportun pentru a-și duce planul de răzbunare la îndeplinire. Viața frumoasei Zuleyha este în pericol!

Întâmplări pline de neprevăzut se vor derula, în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “Mă numesc Zuleyha”, la Kanal D.

Zuleyha, în pericol de moarte

În vreme de Betul și Sermin au părăsit Cukurova, de frică lui Abdulkadir și a fratelui acestuia, Vahap, Fikret se bucură de reușita sa, aceea de a-l încarcera pe ucigașul unchiului sau.

Nimeni nu știe însă, că Hakan plănuiește să-și salveze prietenul din închisoare.

Zuleyha își surprinde soțul în vizită la închisoare, pentru Abdulkadir, dar Hakan neagă că ar vrea să își ajute prietenul. Când Fikret află că ucigașul unchiului sau a evadat, el face acuzații grave în ceea ce-l privește pe Hakan. Mai grav este că și Zuleyha crede că soțul ei are o “legătură” cu evadarea periculosului deținut…

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Îndrăgitul serial Mă numesc Zuleyha ajunge la final! Iată când va fi difuzat ultimul episod și ce se va întâmpla cu personajele principale!

Lucrurile se agravează în ceea ce o privește pe Zuleyha. Betul caută momentul oportun pentru a-și duce planul de răzbunare la îndeplinire. Viata frumoasei Zuleyha este în pericol…

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Mă numesc Zuleyha”, la Kanal D.

Citeste si: Cine este și câți ani are Zeynep, noul personaj din serialul Mă numesc Zuleyha! Iată în ce ipostaze îndrăznețe a fost surprinsă celebra actriță Ümit Beste Kargın în cel mai recent pictorial!

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.