Zuleyha, în pericol de moarte! Aflați ce se va întâmpla luni, 13 iunie 2022, într-un nou episod dramatic din serialul Mă numesc Zuleyha, de la ora 20:00, la Kanal D!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 iun 2022, 14:38
ma numesc zuleyha Foto(6)

Zuleyha, pandita de noi pericole

Sursa: Captură KANAL D

Zuleyha trece prin noi momente de cumpăna! Tânăra ajunge din nou în pericol de moarte! Aflați ce i se va întâmplă în episodul de luni, 13 iunie.

La conacul Yaman se vor petrece noi momente tensionate dar și situații pline de neprevazut, luni, 13 iunie 2022, într-un nou episod dramatic din serialul “Mă numesc Zuleyha”, de la ora 20:00, la Kanal D.
După a descoperit că Betul i-a vândut terenurile care aparțineau familiei Yaman și și-a însușit fraudulos banii obținuți, Zuleyha a decis să le alunge de la conac pe tânăra avocata și pe mama ei, Sermin.

Zuleyha, în pericol de moarte

Rănite în orgoliu, Betul și Sermin s-au adăpostit pentru moment într-o casă veche pentru a nu trezi în continuare alte suspiciuni că ar fi furat banii familiei Yaman. Însă tânăra avocata are de gând să se răzbune aprig pe Zuleyha și îi va cere ajutorul lui Cano.

În ciuda faptului că asociatul ei, Cano, o sfătuiește să plece departe de Cucurova pentru a nu plăti cu închisoarea pentru faptele sale, Betul refuză categoric să fugă și are de gând să pună la cale un nou

plan de răzbunare.

Citeste si: Mujgan din serialul Mă numesc Zuleyha, transformare fizică uluitoare! Cum arată acum celebra actriță Melike Ipek Yalova! Iată cum a fost surprinsă, într-o superbă rochie albă!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Cine este și cum arată sora mai mică a lui Betül din serialul Mă numesc Zuleyha. Ilayda și Melisa Çevik seamănă ca două picături de apă! Mulți au crezut că sunt gemene!

Pe de altă parte, Zuleyha află că Hulya, sora lui Hakan Gumusoglu, a decedat și va merge la înmormântare, gândindu-se că acolo îl va putea întâlni și pe fratele acesteia în sfârșit. Însă Mehmet, alias Hakan, va preferă să asiste la înmormântarea surorii lui din umbră pentru a nu trezi bănuieli iubitei lui, Zuleyha.

Între timp, Mehmet începe să aibă mari remușcări și regrete pentru faptul că o minte pe Zuleyha deși o iubește enorm și își dorește să construiască o familie împreună.

Acesta are de gând să pună capăt vieți sale anterioare și să îi spună adevărul femeii iubite.
Pe de altă parte, Zuleyha este pândita de noi pericole. Tânăra este luată prin surprindere de apariția unui bărbat misterios, care pătrunde pe ascuns în camera ei, în plină noapte. Aflați ce i se va întâmpla luni, 13 iunie, într-un nou episod palpitant din serialul Ma numesc Zuleyha, de la ora 20:00, la Kanal D!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.