Zuleyha, la un pas de a-l ucide pe Mehmet! Cum va decurge întâlnirea extrem de tensionată dintre cei doi aflați astăzi, într-un nou episod dramatic din serialul Mă numesc Zuleyha, de la ora 20:00, la Kanal D!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 iun 2022, 14:38
Foto(5)

Zuleyha primește o nouă lovitură teribilă din partea lui Mehmet și are de gând să-l pedepsească aprig.

Noi momente tensionate și situații limita se vor derula în această seară într-un nou episod dramatic din serialul Mă numesc Zuleyha, de la ora 20:00, la Kanal D. Pe cât de fericită era la gândul că se va căsători cu Mehmet, bărbatul de care se îndrăgostise, pe atât de tristă și de înverșunată este frumoasa Zuleyha, după toate detaliile ieșite la iveală din culisele vieții acestuia.

Însă suferință ei va fi și mai mare în clipă în care este anunțată de faptul că întreagă moșie Yaman va fi pusă sub sechestru din cauza impozitelor uriașe care nu fuseseră plătite la timp din cauza uneltirilor lui Mehmet, care și-a dorit de la bun început o răzbunare financiară împotriva familiei Yaman.

Zuleyha, la un pas de a-l ucide pe Mehmet! Cum va decurge întâlnirea extrem de tensionată dintre cei doi

Teribila veste că se află la un pas de a pierde definitiv conacul Yaman, o va determina pe Zuleyha să îl confrunte fățiș pe Mehmet pentru a-i cere socoteală pentru toate relele provocate familiei sale. Tânăra îl va întreba pe Mehmet de ce l-a omorât pe Demir, iar acesta va răspunde că nu el se află în spatele morții lui Demir, pentru că el și-a dorit doar o răzbunare financiară împotriva lui fără să se ajungă la tragedie.

Citeste si: Murat Ünalmış, actorul care a jucat în serialul Mă numesc Zuleyha, marcat profund de o cumplită tragedie! „Eroul copilăriei mele” Celebrul actor a pierdut o persoană extrem de dragă!

„Nu l-am omorât, Zuleyha! Dar singură mea preocupare era răzbunarea financiară! Nu am intenționat niciodată să-ți fac rău! Oricum, m-am îndrăgostit de ține!”, spune

Mehmet.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Fikret, mesaj emoționant la finalul filmărilor pentru serialul Mă numesc Zuleyha! Iată ce a transmis carismaticul actor Furkan Palali echipei de producție și fanilor săi!

Între timp, Fikret nu pierde deloc timpul și se apropie din ce în ce mai mult de Zuleyha, care este destul de vulnerabilă după despărțirea bruscă de Mehmet.


Pe de altă parte, Zuleyha are parte de o nouă lovitură teribilă. Această este înștiințată că moșia Yaman va fi pusă sub sechestru deoarece are impozite extrem de mari neplătite. Cei care se bucură de această veste sunt Sermin și Betul pe de o parte și boierul Hasmet, care are de gând să acționeze rapid pentru a cumpără conacul Yaman dacă va fi scos la licitație.

Zuleyha îl înfruntă pe Mehmet și îl amenință cu moartea fără să îi pese de urmări. Deși bărbatul încearcă să o determine să nu recurgă la un gest necugetat și îi amintește că este îndrăgostit de ea, Zuleyha pare hotărâtă să îl împuște. Rămâne de văzut ce se va întâmplă, astăzi de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul Mă numesc Zuleyha, la Kanal D!

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?