Zuleyha nu renunta la dragostea ei! Afla ce decizie radicala va lua tanara si ce se va intampla la conacul Yaman, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Ma numesc Zuleyha", de la ora 20:00, la Kanal D!

Author: D.I.
Actualizat: 06 feb 2020, 11:24
Foto(6)

Situatia este extrem de tensionata la mosia Yaman, dupa ce Hunkar a devenit victima altercatiei dintre Demir si Yilmaz.

Zuleyha este infiorata la gandul ca s-ar putea sa-l fi pierdut definitiv pe Yilmaz, iar Demir nu face altceva decat sa-i alimenteze starea. Demir se teme pentru mama sa, care se afla intr-o situatie critica, in spital.

Nu degeaba a fost supranumit “barbatul cu noua vieti” pentru ca, si de data aceasta, Yilmaz scapa cu viata din confruntarea cu Demir. Yilmaz se bucura de o noua sansa la viata, dupa ce glontul lui Demir a “esuat”.

Citeste si: Hilal Altinbilek, protagonista serialului "Ma numesc Zuleyha", imaginea unui brand celebru de imbracaminte din Turcia! Iata ce suma fabuloasa a castigat frumoasa actrita!

Citeste si: El este cel mai important barbat din viata frumoasei Hilal Altinbilek, protagonista din serialul "Ma numesc Zuleyha"! Iata cine este cel care reprezinta centrul universului pentru celebra actrita! 

Yilmaz si Fekeli, protectorul sau, fac planul pentru a se apara de furia mosierului. Gulten sufera cumplit dupa Yilmaz, despre care crede ca a murit. Gaffur, fratele tinerei, o face sa treaca prin momente de cosmar pe sora lui, atunci cand aude ca sufera dupa Yilmaz, dusmanul lui de moarte.

Citeste si: Hilal Altinbilek, protagonista serialului "Ma numesc Zuleyha", surprinsa fara machiaj! Iata cum arata tenul celebrei actrite, cand nu se afla in fata camerelor de filmat!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Gaffur din serialul "Ma numesc Zuleyha", un tatic devotat si implinit in viata reala! Iata ce nunta de vis a avut celebrul actor Bulent Polat alaturi de aleasa inimii sale, in urma cu cinci ani!

Citeste si: Nefes din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", aniversare cu peripetii! Iata cum a fost surprinsa in club, alaturi de prietenii sai!

Pana si Saniye este induiosata de suferinta cumnatei sale si, pentru ca nu reuseste sa ajunga la o intelegere cu Gaffur, ii cere ajutorul lui Yilmaz.

Zuleyha nu renunta la dragostea ei! Frumoasa fata fuge din conacul Yaman.

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.