Zuleyha, pedeapsa drastica! Afla ce decizie crunta va lua Demir in privinta micutului Adnan si ce se va intampla la conacul Yaman, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Ma numesc Zuleyha", de la ora 20:00, la Kanal D!

Author: D.I.
Actualizat: 07 feb 2020, 11:47
Foto(4)

Lui Demir nu-i pica deloc bine cat aude ca multi argati ai mosiei Yaman si-ar dori sa fie in slujba boierului Yilmaz.

Actiunile “indraznete” ale frumoasei Zuleyha au grave urmari asupra viitorului sau. Zuleyha este pedepsita drastic pentru fapta sa; Demir il duce pe micutul Adnan departe de mosie. Zuleyha este devastata.

Yilmaz devine un boier foarte apreciat in Adana. Lui Demir nu-i pica deloc bine cat aude ca multi argati ai mosiei Yaman si-ar dori sa fie in slujba boierului Yilmaz.

Citeste si: Sermin din serialul "Ma numesc Zuleyha", nunta de vis cu un prosper om de afaceri din Turcia! Iata ce rochie superba de mireasa a purtat celebra actrita Sibel Taşçıoğlu, in urma cu patru ani!

Citeste si: Hunkar din serialul "Ma numesc Zuleyha" a renascut din propria cenusa! Iata ce boala crunta a reusit sa invinga celebra actrita Vahide Percin si cum a revenit pe platourile de filmare!

Gulten este calomniata ca ar fi amanta medicului Sabahattin, dupa ce barbatul a fost vazut de mai multe ori in preajma tinerei.

Citeste si: Hilal Altinbilek, protagonista serialului "Ma numesc Zuleyha", surprinsa fara machiaj! Iata cum arata tenul celebrei actrite, cand nu se afla in fata camerelor de filmat!

Citeste si: Gaffur din serialul "Ma numesc Zuleyha", un tatic devotat si implinit in viata reala! Iata ce nunta de vis a avut celebrul actor Bulent Polat alaturi de aleasa inimii sale, in urma cu cinci ani!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Vahide Perçin, alaturi de fostul sot in lupta cu o boala necrutatoare

La mosie lucrurile se precipita, iar Gulten are de suferit. Ultimele intamplari de la mosia Yaman il determina pe Sabahattin sa ia o decizie radicala. Sermin, sotia medicului, este in stare de soc.

“M ă numesc Züleyha” îi aduce în prim – plan pe Yilmaz Akkaya și Züleyha, doi tineri care se iubesc dincolo de limitele impuse de societatea în care trăiesc

Yilmaz Akkaya (interpretat de Uğur Güneș) este un bărbat puternic, tenace, care nu se teme de moarte, și este dispus să facă orice, chiar să ucidă, pentru femeia pe care o iubește cu disperare.

Züleyha (interpretată de Hilal Altınbilek), partenera de viață a lui Yilmaz, este o tânără frumoasă și puternică, care a renunțat la ea însăși, la visele ei, pentru a-și salva bărbatul iubit. Cei doi îndrăgostiți își doresc să se căsătorească, însă planul lor nu decurge așa cum își doresc.

Situația se complică iar cei doi îndrăgostiți, ca să rămână împreună, recurg la un “șiretlic”, care va avea serioase repercusiuni. Greșeala tinerilor le va răscoli acestora viața și va distruge orice șansă de salvare, lăsându-i într-un tumult de emoții și probleme.

Yilmaz ajunge să comită o crimă pentru a-și proteja iubita, pe Züleyha, de cruzimea propriei familii. La rândul ei, frumoasa fată preferă să moară decât să renunțe la iubitul ei, devenit asasin de dragul iubirii lor.

Pentru a-și salva dragostea, Yilmaz și Züleyha pornesc într-o călătorie primejdioasă.

Întreaga poveste capătă dimensiuni nebănuite, atunci când Hunkar Yaman, interpretată de Vahide Perçin, vrea să păstreze, cu orice preț, averea familiei deținută de secole.

Fiul ei, Demir Yaman, interpretat de Murat Ünalmıș, un moșier chipeș, se îndrăgostește obsesiv de Züleyha, iar lucrurile se complică teribil. Lupta pentru iubire, avere și putere capătă dimensiuni inimaginabile.

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.