Zuleyha primeste cea mai grea lovitura! Afla ce decizie socanta va lua Yilmaz spre surprinderea tuturor, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Ma numesc Zuleyha", de la ora 20:00, la Kanal D!

Author: D.I.
Actualizat: 06 mar 2020, 10:56
Foto(7)

Intamplarea face ca drumurile frumoasei doctorite Mujgan si ale lui Yilmaz sa se intersecteze.

Starea sanatatii lui Demir se imbunatateste si urmeaza a fi externat. Pe holurile spitalului in care este internat Demir, Zuleyha se intalneste cu Sabahattin. Femeia afla ca bunul ei prieten, Sabahattin, nu si-a respectat promisiunea facuta si nu i-a dat lui Yilmaz scrisoarea care contine adevarul despre casnicia ei cu Demir.

Citeste si: Mujgan din serialul "Ma numesc Zuleyha", nunta de vis cu unul dintre cei mai renumiti producatori din Turcia! Iata cine este partenerul de viata al frumoasei actrite Melike İpek Yalova!

Fiind convinsa ca Gulten i-a “sabotat” cu buna stiinta relatia cu Yilmaz, Zuleyha continua presiunile asupra fetei. Cea care odinioara ii era singura prietena, acum a devenit un dusman pentru Zuleyha.

Citeste si: Ea este cea mai importanta persoana din viata celebrei Vahide Percin (Hunkar din serialul "Ma numesc Zuleyha")! Iata cum arata frumoasa fiica a actritei si ce relatie superba au, in ciuda destramarii familiei lor!

Ali Rahmet Fekeli reuseste sa-si ia “revansa” in fata lui Demir. Dupa ce boierul Yaman le-a distrus o buna parte din afacere, Ali Rahmet a gasit o cale inedita de a-l invinge pe Demir. Yilmaz este mandru de “tatal” sau. Pe de alta parte, Yilmaz inca se lupta cu dragostea pe care i-o poarta Zuleyhei, si sufera ori de cate ori o vede pe femeia de care s-a indragostit iremediabil.

Citeste si: El este tanarul barbat pentru care si-a parasit sotul celebra Vahide Percin (Hunkar din serialul "Ma numesc Zuleyha")! Iata cum a fost surprinsa actrita alaturi de cel care i-a furat inima in urma cu sapte ani!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Zuleyha primeste cea mai grea lovitura!

Intamplarea face ca drumurile frumoasei doctorite Mujgan si ale lui Yilmaz sa se intersecteze. Yilmaz incearca sa-si continue viata, sa o uite pe Zuleyha, iar Mujgan reprezinta, pentru chipesul boier, sansa de care avea nevoie. Pentru ultima data, Yilmaz se intalneste cu Zuleyha, dorind sa afle adevarul.

De teama ca Adnan, fiul ei, sa nu aiba de suferit, asa cum a amenintat-o Demir, Zuleyha este pusa, inca o data, in imposibilitatea de a-i spune adevarul lui Yilmaz.

Decizia pe care o va lua Yilmaz, in urma intalnirii cu Zuleyha, ii va “rupe” sufletul frumoasei femei. Zuleyha primeste cea mai grea lovitura din partea barbatului iubit.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.