Zuleyha se confruntă cu un nou pericol! Boierul Hașmet o amenință cu moartea! „Nu poți lua pe nimeni cu forța de la ferma mea” Aflați ce se va întâmpla în familia Yaman, joi, 14 iulie, într-un nou episod dramatic din Mă numesc Zuleyha, de la ora 20:00!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 iul 2022, 17:09
ma numesc zuleyha Foto(6)

Zuleyha este amenințată cu moartea de către boierul Hașmet

Sursa: Captură KANAL D

Zuleyha, trece din nou prin momente extrem de dificile! Boierul Hașmet o amenință aprig cu moartea! Aflați ce se va întâmplă la conacul Yaman!

Personajele centrale ale producției Mă numesc Zuleyha se confruntă cu noi momente dificile, suspans, dar și răsturnări spectaculoase de situație, joi, 14 iulie 2022, în noul episod dramatic din serialul Mă numesc Zuleyha, de la ora 20:00, la Kanal D!

Zuleyha, eroina producției, îl va înfruntă aprig pe nemilosul boier Hasmet, căruia i se va opune cu vehemență fără să îi pese de consecințe. Rămâne de văzut dacă bătrânul va reuși sau nu să își ducă la capăt planul de răzbunare împotriva lui Betul, după ce tânăra avocata a fost la un pas de a-l ucide.

Zuleyha se confruntă cu un nou pericol! Boierul Hașmet o amenință cu moartea! „Nu poți lua pe nimeni cu forța de la fermă mea”

După ce a încercat să îl otrăvească pe boierul Hasmet, la scurt timp după căsătorie, Betul se confruntă cu reacțiile bătrânului, care are de gând să o pedepsească aspru pe tânăra avocata care îi premeditase moartea.

Neînfricatul Hasmet recurge la un gest uluitor de răzbunare împotriva lui Betul, cea pe care până nu demult o iubea și a dorit să-i devină soție. Bătrânul ordona răpirea tinerei avocate și sechestrarea acesteia într-un loc retras pentru a nu fi găsită de nimeni.

Între timp, Zuleyha află prin ce chinuri trece Betul și în ciuda faptului că o trădase în urmă cu ceva vreme, stăpână Cucurovei decide să îi sară în ajutor avocatei, pentru că face parte din familia fostului ei soț, Demir.

Astfel, Zuleyha trimite mai mulți oameni de la conacul Yaman pentru a o caută pe Betul și pentru a o salva din mâinile nemilosului Hasmet. În cele din urmă, după multe căutări, tânăra Betul este găsită și ajunge teafără în brațele mamei sale, care se îngrijorase și credea că nu își mai vedea fiica niciodată.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Îl recunoști? Astăzi este unul dintre cei mai apreciați actori din Turcia. A făcut furori în serialul „Mă numesc Zuleyha”

Pe de altă parte, Abdulkadir se simte trădat de Betul, cea de care se îndrăgostise iremediabil, deoarece se căsătorise cu Hasmet. Bărbatul are și el de gând să o pedepsească pe tânăra avocata și îi da întâlnire într-un loc îndepărtat.

Deranjat de faptul că Zuleyha cutezase să îl înfrunte și să o salveze pe Betul, boierul Hasmet merge la conacul Yaman, pentru a o pune la punct pe stăpână Cucurovei și pentru a-i arată cine deține supremația în localitate. Bătrânul o amenință cu moartea pe Zuleyha, chiar în față conacului. Aflați ce se va întâmplă în familia Yaman, în această seară, într-un nou episod dramatic din serialul Mă numesc Zuleyha, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Murat Unalmis, actorul care a jucat în serialul Mă numesc Zuleyha, vacanță de vis! Iată cum a fost surprins celebrul actor!

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.