Zuleyha si Demir trec prin momente dramatice! Micutul Adnan, captiv intr-o cladire in flacari! Afla cine a pus la cale cumplitul incendiu si ce se va intampla cu familia Yaman, ASTAZI, intr-un nou episod din "Ma numesc Zuleyha", de la ora 20:00, la Kanal

Autor: D.I.
Actualizat: 22 iun 2020, 10:10
video Foto(5)

Citeste si: Julide, procuroarea din serialul "Ma numesc Zuleyha", o actrita talentata pe platourile de filmare, sotie si mama devotata in viata reala! Iata ce FAMILIE frumoasa are celebra Alayca Ozturk!

Citeste si: Fekeli din serialul "Ma numesc Zuleyha", un tata exemplar si in viata reala! Iata cat de bine ii seamana fiul lui, Sadri, care i-a mostenit talentul actoricesc!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: S-au cunoscut in timpul filmarilor pentru serialul "Kosem" si azi au ajuns sa se logodeasca! Iata cine sunt protagonistii celei mai frumoase povesti de dragoste, dincolo de platourile de filmare!

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.