Zuleyha, suferință fără margini! Aflați ce se va întâmpla în această seară, de la ora 20:00, în serialul Mă numesc Zuleyha, la Kanal D

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 aug 2022, 08:49
Foto(5)

Zuleyha trece prin noi momente dramatice, atunci cand il va vedea pe Hakan prabusindu-se la pamant.

Momente dramatice, pline de emoție, se vor petrece, în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “Mă numesc Zuleyha”, la Kanal D.

Zuleyha, suferință fără margini

Furia și ura pe care Betul le nutrește față de Zuleyha sunt de nestăpânit, iar tânăra avocata este dispusă să meargă până la capăt, pentru a scapă de stăpână moșiilor Yaman.

Sermin însă, cu toate că împărtășește sentimentele fiicei sale, în ceea ce-o privește pe Zuleyha, se teme de urmările care pot apărea într-o astfel de situație dramatică.

Citeste si: Hakan din serialul Mă numesc Zuleyha, apariție neașteptată, în postura de DJ! Iată cum a fost surprins celebrul actor Ibrahim Celikkol!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Pe de altă parte, Zuleyha este dezamăgită de ultimele acțiuni ale soțului sau, considerând că acesta i-a trădat încrederea și iubirea, și îi cere să stea departe de familia sa. Hakan însă, încearcă să-și îndrepte greșelile în fața femeii iubite. Nimeni însă, nu bănuiește că o mare tragedie urmează a se petrece la conac. Zuleyha suferă teribil și întreaga Cukurova este în stare de șoc…

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Mă numesc Zuleyha”, la Kanal D.

Citeste si: Hilal Altinbilek, eroina serialului Mă numesc Zuleyha, apariție uluitoare în costum de baie! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță!

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.