Zümrüt din serialul Promisiunea, surpriză de proporții pentru fanii săi! Iată ce imagine emoționantă a publicat recent pe contul ei de socializare! Cum arăta celebra actriță Ceren Yilmaz la doar trei ani

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 dec 2023, 14:18

Ceren Yilmaz, in rolul principal din serialul Promisiunea

Sursa: Instagram Ceren Yilmaz

Zümrüt din serialul Promisiunea, apariție de senzație pe contul ei de socializare! Renumita actriță Ceren Yilmaz a publicat o imagine uluitoare, în care avea doar trei ani! Poza care a topit inimile fanilor săi!

Ceren Yilmaz a fascinat publicul din Turcia și din străinătate încă de la primele sale apariții pe micile ecrane, datorită frumuseții sale răpitoare și a talentului ei desăvârșit. Cel mai recent proiect din care a făcut parte și care i-a adus cel mai mare succes de până acum în carieră este serialul Promisiunea, în care a jucat rolul principal, alături de renumitul actor Alp Navruz.

Zümrüt din serialul Promisiunea, apariție de senzație pe contul ei de socializare

Ceren Yilmaz are doar 33 de ani și se află în plină ascensiune pe plan profesional. Deși a venit pe lume în orașul Samsun, la vârsta de 18 ani, după absolvirea liceului, ambițioasă tânăra a plecat în Izmit pentru a-și continuă studiile. Aceasta s-a înscris la Facultatea de Scenografie, în cadrul Universității Kocaeli, pe care a încheiat-o cu succes, reușind astfel să pătrundă în lumea cinematografiei turcești.

Ceren Yilmaz a debutat pe platourile de filmare în anul 2013, în distribuția serialului Yagmurdan Kaçarken, care a însemnat primul pas spre carieră strălucită de astăzi. Pentru că a dovedit un talent uluitor încă de la primele sale apariții pe micile ecrane, Ceren a fost apreciată și a început să primească din ce în ce mai multe oferte de a juca în noi proiecte de excepție, devenind tot mai iubita de public.

Cel mai recent rol jucat într-un serial de televiziune a fost cel din producția Promisiunea, în care a dat viață personajului central Zümrüt, care i-a adus cel mai mare succes pe plan profesional pe până acum.

Citește și: Zümrüt din serialul Promisiunea, apariție uluitoare fără machiaj! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Ceren Yilmaz, pe platourile de filmare  

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Când nu este prinsă în vreun proiect artistic, renumita actriță Ceren Yilmaz este activă în mediul online, unde publică deseori imagini și clipuri de senzație atât din viața ei de zi cu zi, cât și de pe platourile de filmare. Însă această și-a surprins fanii la un moment dat cu o imagine de colecție de pe vremea în care avea doar trei ani. Micuța Ceren de atunci avea aceiași ochi superbi de culoarea cerului senin și era de o frumusețe rară.

„Ridică mâna dacă nu-ți place tortul de ziua mea! Este ziua mea și mănânc tort nelimitat! La mulți ani!”, a scris celebra actrița pe contul ei de socializare.

Citește și: Serhat ia o decizie radicală și divorțează de Deniz. Vezi online live episodul 17 al serialului “Promisiunea”, începând cu ora 20:00, la Kanal D

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.