Zumrut își revine din comă. Vezi online live episodul 10 al serialului “Promisiunea”, începând cu ora 20:00, la Kanal D

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 28 nov 2023, 11:08

Episodul 10 al serialului turcesc “Promisiunea” este difuzat la Kanal D marți, 28 noiembrie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Promisiunea” va fi difuzat de luni până joi, de la ora 20:00, pe Kanal D.

Ce se întâmplă în episodul 10 din serialul “Promisiunea”?

Episodul 10 din "Promisiunea" explorează drama și tensiunea din jurul relației lui Serhat și Zumrut, care se confruntă cu consecințele unui accident tragic.

Zumrut se află în comă după un accident petrecut cu trei luni în urmă.

Serhat își dedică întreaga atenție și dragoste îngrijirii ei, având speranța că se va trezi și vor putea continua împreună fără probleme. Însă, situația se complică atunci când Abbas plătește pe cineva să-și asume vina pentru accident. Serhat descoperă însă o dovadă care demonstrează nevinovăția acelei persoane.

Azimet și Abbas încearcă să-l distragă pe Serhat de la investigații, având planuri de a deschide capitole vechi în conac și de a aduce schimbări majore.

În tot acest timp, se dezvăluie că Serhat are o fiică în vârstă de 5 ani cu fosta lui iubită, Deniz. Abbas încearcă să profite de această informație și îi propune lui Deniz să-i spună lui Serhat unde este fiica în schimbul unor beneficii financiare.

Deniz, la rândul ei, are regrete în privința trecutului și face o înțelegere cu Abbas, dar pune condiția ca ea să-i spună personal lui Serhat despre situație.

Ea lasă să se creadă că va ieși din viața lui Serhat după aceea, dar are planuri ascunse.

Citește și: Azimet, bunica lui Serhat din serialul Promisiunea, surpriză de proporții pentru fanii săi! Celebra Ayten Uncuoğlu a publicat o imagine de senzație de la începutul carierei sale! Iată cum arăta actrița în urmă cu trei decenii

Între timp, Işık, fiica adoptivă a lui Serhat și Zumrut, se confruntă cu probleme după moartea mamei sale adoptive și deteriorarea stării de sănătate a tatălui său biologic, Cihan. Deniz află despre această situație și îi spune lui Serhat, convingându-l să meargă împreună să o aducă pe Işık acasă.

Serhat se confruntă cu Cihan și reușește să-l convingă să îl lase să o ia pe Işık cu el.

Apare o luptă pentru custodie între cele două familii ale lui Işık, iar Serhat și Deniz consideră că ar avea șanse mai mari de a obține custodia dacă se căsătoresc și îi oferă un mediu stabil lui Işık.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Azimet încearcă să influențeze decizia lui Serhat, plătind-o pe Ulfet să-l convingă să divorțeze de Zumrut și să se căsătorească cu Deniz.

Serhat se găsește la o răscruce importantă, fiind nevoit să ia o decizie pentru binele fiicei lui.

 

Într-un moment tensionat, în ziua nunții lui Serhat cu Deniz, Zumrut se trezește din comă și îi vede pe cei doi pe terasă. Între timp, povestea continuă cu Suhandan și lupta ei pentru supraviețuire în conacul familiei Ozguc, iar relația complicată dintre Hamit și Suhandan începe să se dezvolte. În același timp, Canan nu stă deoparte și își urmărește propriile planuri.

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Promisiunea” pe Kanal D

Serialul turcesc "Promisiunea", difuzat cu succes de Kanal D, s-a impus ca un fenomen televizual captivant, atrăgând publicul cu o poveste complexă ce explorează lumi diferite ce se intersectează într-un labirint de secrete și emoții intense. În centrul acestei drame captivante se află Zumrut, interpretată cu talent și sensibilitate de Ceren Yilmaz, a cărei viață suferă o transformare radicală în urma unui tragic accident ce îi afectează familia.

Povestea escaladează într-un univers în care Zumrut devine sprijinul principal al familiei sale și se implică într-o iubire interzisă cu Serhat, moștenitorul influentei familiei Demirkan, jucat cu carismă de Alp Navruz. Contribuția lui Selim Bayraktar, cunoscut din "Suleyman Magnificul," în rolul lui Abbas Demirkan, adaugă o dimensiune suplimentară intrigii și oferă o prestație memorabilă.

„Promisiunea" nu se rezumă la stereotipurile unei simple povești de dragoste, ci aduce în prim-plan complexități ale vieții, iubirii și luptei pentru supraviețuire în fața adversităților. Distribuția excepțională și intrigile bine construite transformă fiecare episod într-o experiență captivantă, iar spectaculoasele peisaje și cadrele spectaculoase completează atmosfera captivantă a serialului.

Serialul se desfășoară ca un tablou viu, cu personaje construite cu profunzime și intrigi menite să țină privitorii în suspans. Fiecare episod dezvăluie nuanțe noi ale emoțiilor umane și secrete surprinzătoare, schimbând direcția poveștii și menținând interesul publicului.

Citește și: Ülfet din serialul Promisiunea, schimbare uluitoare de look! Cum arată în prezent celebra actriță Hatice Aslan! Iată ce imagini de senzație au apărut pe contul ei de socializare

„Promisiunea" se afirmă ca o capodoperă televizată, oferind un amestec captivant de romantism interzis, dramă și intrigă. Cu un scenariu bine construit și o distribuție remarcabilă, acest serial turcesc reușește să cucerească inimile telespectatorilor, oferindu-le o experiență televizuală memorabilă și provocatoare. Fiecare episod continuă să aducă în prim-plan noutăți și să dezvăluie adâncimi ale poveștii, solidificându-și locul printre producțiile de excepție ale televiziunii turcești. Cu fiecare moment tensionat și dezvăluire surprinzătoare, "Promisiunea" rămâne fidelă promisiunii de a oferi o experiență captivantă și inegalabilă.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .    

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.