Zumrut, “pusă la zid” de Omer. În această seară, de la ora 20:00, în serialul Melek, la Kanal D

Author: Diana Tilă
Actualizat: 12 oct 2023, 16:26
Foto(6)

Noi situații uluitoare se vor derula în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “Melek”, la Kanal D.

Tensiunile ating cote maxime în familiile Șirhan și Karadag, în această seară, în noul episod din serialul “Melek”, difuzat la Kanal D.

Citește și: El a fost și va rămâne cel mai iubit bărbat din viața celebrei Nehir Erdogan, protagonista serialului Melek! Iată cum a strălucit frumoasa actriță la nunta sa, în urmă cu nouă ani

Zumrut, “pusă la zid” de Omer. În această seară, de la ora 20:00, în serialul Melek, la Kanal D

Familiile Șirhan și Karadag trec prin momente teribile atunci când află că starea de sănătate a lui Melek, postoperatorie, s-a înrăutățit, și numai o minune o mai poate salva pe încercata femeie. În plus, Mahmut trece prin o nouă dramă, atunci când Kadriye va fi operată de urgență, iar sarcina acesteia este în pericol.

Citește și: Sfioasa Ikra din serialul Melek, o actriță talentată și apreciată în Turcia! Iată cum arată tânăra Șifanur Gül fără machiaj, când nu se află în lumina reflectoarelor

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Cumali nu mai suportă intrigile pe care le țese cu minuțiozitate soția sa, Zumrut, în ceea ce privește relația lui Omer cu Defne.

Zumrut a mers atât de departe încât a “aranjat” ca Gulșad și Omer să se căsătorească, iar Vildan, de cum a aflat ce a făcut soacra sa, a luat o decizie radicală.

Halil încearcă să-l țină la distanță pe Alpay care face tot posibilul pentru a-și varsa “veninul” asupra familiei Karadag. Alpay îi da un ultimatum lui Halil, în ceea ce privește înțelegerea dintre ei, iar dacă acesta nu se va ține de promisiune, familiile Karadag și Șirhan vor avea mult de suferit.

Ce îi va cere Omer bunicii sale ca să o ierte pentru greșelile făcute, cum va evolua starea de sănătate a lui Melek, și ce este nevoit să facă Halil, la presiunile lui Alpay, puteți afla în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “Melek”, difuzat la Kanal D. 

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.