Zvonurile despre bolile pe care le ale Vladimir Putin continuă! Care este, de fapt, starea de sănătate a liderului rus

Author: Lavinia Medrea

Zvonurile despre bolile pe care le ale Vladimir Putin continuă! Care este, de fapt, starea de sănătate a liderului rus

Sursa: Twitter

Potrivit unor rapoarte neconfirmate și neverificabile, Vladimir Putin suferă de cancer sau de boala Parkinson. Alte tabloide spun că liderul rus a supraviețuit unei tentative de lovitură de stat sau, sau că este deja mort și a fost înlocuit de o sosie.

În timp ce războiul Rusiei din Ucraina intră în cea de-a patra lună, rapoartele sugerează că liderul rus ar putea fi bolnav. Dar aceasta ar putea fi doar o iluzie pentru numeroșii critici ai liderului rus, care par gata să îmbrățișeze teoriile conspirației privind răzbunarea divină sau loviturile de palat pentru asaltul său necruțător asupra Ucrainei, potrivit The Guardian.

Care este, de fapt, adevărul despre starea de sănătate a lui Vladimir Putin

Într-un interviu de duminică, ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, a fost nevoit să nege speculațiile potrivit cărora Putin ar fi bolnav sau pe moarte, în timp ce diplomatul a continuat să apere asaltul Rusiei asupra Ucrainei.

„Președintele Vladimir Putin apare în public în fiecare zi”, a declarat Lavrov într-un interviu acordat televiziunii franceze. „Îl puteți urmări pe ecrane, puteți citi și asculta interpretările sale.

Nu cred că oamenii sănătoși la cap pot vedea semnele unui fel de boală sau de sănătate precară”
.

Citeste si: „Putin va merge până la capăt, chiar dacă va distruge Planeta! Războiul se va încheia doar cu moartea lui Vladimir Putin„, potrivit specialiștilor din domeniul militar

Săptămâna trecută, șeful serviciilor de informații militare ucrainene Kyrylo Budanov a declarat că el crede că Putin este atât grav bolnav, cât și că a supraviețuit unei tentative recente de lovitură de stat, spunând doar că presupușii atacatori proveneau din regiunea Caucazului.

„El are mai multe boli grave, dintre care una este cancerul”, a declarat Budanov pentru publicația ucraineană Ukrainskaya Pravda. „Dar nu merită să sperăm că Putin va muri mâine”. De asemenea, el a afirmat că o lovitură de stat „va duce în cele din urmă la schimbarea conducerii Federației Ruse. Acest proces a fost deja lansat”.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Un raport al site-ului de investigații Proekt a afirmat că se crede că Vladimir Putin ar avea cancer la tiroidă sau o altă boală.

Zvonurile potrivit cărora liderul rus ar suferi de boli și leziuni se întind de mai bine de douăzeci de ani și sunt, într-o anumită măsură, vina Kremlinului, care păstrează cu grijă informațiile despre sănătatea și locul unde se află președintele Rusiei.

De când a preluat puterea, Vladimir Putin a fost prezentat ca un sportiv activ, pentru a contrasta cu imaginea lui Boris Elțîn ca fiind un mare băutor a cărui sănătate precară l-a făcut un lider și mai slab.

Citeste si: Presupusul cancer de care ar suferi Putin este real? Acesta a fost surprins în timp ce tremura, fără să se poată controla

Kremlinul a folosit în mod regulat reportaje deja filmate, adesea numite „conserve”, pentru a face să pară că Putin se află la întâlniri când, de fapt, este de negăsit. O absență prelungită a avut loc în timpul epidemiei de COVID-19, când liderul rus a pretins că se află la Moscova, în timp ce rapoartele spuneau că se află la Soci, apărând ocazional într-un birou identic ca și cum ar fi fost la Moscova.

Aceste zvonuri au luat amploare atunci când Putin a făcut o grimasă vizibilă în timpul unei întâlniri cu Shoigu la sfârșitul lunii aprilie. Vladimir Putin va împlini 70 de ani în octombrie și este posibil ca atenția asupra sănătății sale să continue pe măsură ce îmbătrânește. Budanov a declarat că el crede că liderul Rusiei „mai are încă cel puțin câțiva ani de trăit. Fie că ne place sau nu, acesta este adevărul”.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.