23 de copii din Bucuresti, in spital dupa dezinfectia la Scoala 133. Politia face cercetari pentru varamare din culpa

Author: L.S.
Actualizat: 22 ian 2020, 10:22

Poliţia face cercetări pentru vătămare corporală din culpă la Şcoala 133 din Bucureşti, unde 23 de elevi au ajuns marţi la spital după o operaţiune de dezinfecţie.

În urma situaţiei înregistrate ieri, 21.01.2020, la Şcoala generală nr. 133, din sectorul 4, Direcţia Generală de Poliţiei a Municipiului Bucureşti, prin Serviciul Investigaţii Criminale al Poliţiei Sectorului 4 s-a sesizat din oficiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Cercetările sunt efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4”, anunţat Poliţia Capitalei.

Elevii Şcolii 133 din Capitală au fost evacuaţi marţi, 23 dintre ei ajungând la spital cu dureri de cap, după o operaţiune de dezinfecţie făcută de Societatea Dezinfecţie şi Deratizare SRL.

Primăria sectorului 4 afirmă au fost folosite substanţele BIONET A15 şi INSEKTUM şi că acestea sunt omologate. Cursurile au fost suspendate pentru 72 de ore.

Citeste si: Zi liberă de 24 ianuarie. Ce se sărbătorește în această zi

Citeste si: Structură an școlar 2020-2021. Elevii s-au revoltat la vederea modificărilor

Elevii Şcolii nr.

133 din Capitală au fost evacuaţi, marţi, după ce mai mulţi copii au acuzat dureri de cap, iar 23 dintre ei au fost transportaţi la spital. Cursurile au fost suspendate pentru 72 de ore, a anunţat, marţi seară, Ministerul Sănătăţii. La rândul lor, reprezentanţii Primăriei Sectorului 4 au precizat că dezinfecţia a fost făcută de Societatea Dezinfecţie şi Deratizare SRL, cu substanţele BIONET A15 şi INSEKTUM, ambele omologate. Reprezentanţii Primăriei afirmă că la Şcoala 133 s-a făcut o dezinfecţie din cauza gripei, la solicitarea conducerii unităţii şcolare.
Ei susţin că procedura a fost respectată, iar elevii care au învăţat în tura de dimineaţă nu au avut probleme, acestea apărând la elevii din tura de după-amiază.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Se inchid scolile si gradinitele! Gripa ameninta Capitala. Noua institutii sunt inchise pentru dezinfectare la recomandarea Directiei de Sanatate Publica

Citeste si: Epidemie de gripa la Buzau: inca 11 copii bolnavi. Sectiile Spitalului Judetean Buzau sunt inchise vizitatorilor

Citeste si: Alerta medicala! Gripa a bagat in spital mai multi copii din acelasi oras, in doua zile. S-au luat masuri speciale

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.