A fost cutremur! Romania s-a cutremurat noaptea trecuta. Ce magnitudine s-a inregistrat

Autor: L.S.
Actualizat: 12 dec 2019, 08:48

Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului a anunțat că în noaptea de miercuri spre joi au avut loc două cutremure

Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului a anunțat că în noaptea de miercuri spre joi au avut loc două cutremure, unul în Buzău și unul în Călărași.

Cele două cutremure din județele Buzău și Călărași au auvut magnitudinea de 3,6, respectiv 2,1.

Potrivit Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, primul cutremur a avut loc în Călărași la ora 2:35. Cutremurul s-a produs la adâncimea de 9 km, la 48 km de București, 60 km de Ruse, 98 km de Ploiești și 150 km de Varna, potrivit capital.ro

Aceeași sursă menționată anterior, a declarat că cel de-al doilea cutremur a fost în Buzău la ora 4:11. Adâncimea a fost de 119 km și s-a produs în apropiere de Brașov, Ploiești, Bacău, București, Brăila și Galați.

Statistic, cutremure cu magnitudinea de 6 grade apar în Vrancea la aproximativ 10 ani, în timp ce seisme de 7 grade la fiecare 33 ani, iar cele cu magnitudinea de peste 7,5 grade la fiecare 80 de ani.

Ultimul seism de peste 7 grade (7.1 grade pe scara Richter) a fost pe 30 August 1986, în urmă cu 33 de ani.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

sursa: capital.ro

Citeste si: Cutremur puternic în miezul nopții în România! Ce magnitudine a avut

Citeste si: Cutremur puternic in Romania, in urma cu putin timp! Seismul a avut epicentrul intr-o zona neobisnuita! Iata ce magnitudine ingrijoratoare a avut!

Citeste si: Cutremur intr-o zona neobisnuita din Romania! Iata unde a fost localizat epicentrul seismului si ce magnitudine a avut!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.