A nins în România! În ce zone s-a așternut zăpada după ce vremea s-a răcit extrem de tare. Imagini incredibile!

Autor: A.I.
Actualizat: 20 nov 2020, 16:35

Vremea s-a răcit foarte tare astăzi în România, iar la munte a și nins. În Rarău, zăpada s-a aşternut după ninsorile de vineri.

Nu a fost singura zonă în care a nins astăzi după răcirea drastică a vremii. În Masivul Bucegi, la Coştila, s-a înregistrat lapoviță și ninsoare.

În alte zone din țară s-au produs inundații din pricina ploilor abundente.

Prognoza meteo pentru 4 octombrie. Vremea în București și în țară: frig și ploi

Administrația Națională de Meteorologie a dat publicității prognoza meteo pentru ziua de vineri, 4 octombrie 2019

Administrația Națională de Meteorologie a dat publicității prognoza meteo pentru ziua de vineri, 4 octombrie 2019, iar veștile nu sunt prea bune. Vremea se anunță mohorâtă, în cea mai mare parte a țării și va ploua mult. Frig si disconfort dupa multe zile cu soare si temperaturi ridicate.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Prognoza meteo pentru 4 octombrie. Vremea în București și în țară

După câteva zile în care ne-am putut bucura de razele soarelui, vineri trebuie să ne pregătim pentru noi reprize de precipitații. În ceea ce privește valorile termice, acestea vor ajunge sub pragul normal pentru intervalul în care ne aflăm, mercurul din termometre urmând să indice între 4 și 18 grade Celsius.

În Capitală, ne așteaptă o nouă zi mohorâtă, cu cer predominant noros și temperaturi cuprinse între 8 și 13 grade Celsius.

Vântul va sufla moderat, cu o viteză de 19 km/h și nu este exclus să avem parte de unele reprize de ploaie. De asemenea, umiditatea va atinge pragul de 86%.

Citeste si: Anunțul îngrijorător al Andreei Mantea: "Sunt extrem de bolnavă"! Ce le-a transmis concurenților "Puterea dragostei"

Citeste si: S-a dat lege: se poate iesi la pensie mai devreme, fara penalitati! Ce trebuie sa faci

Citeste si: Doliu în muzică! O artistă celebră în toată lumea a murit! De ce boală cumplită suferea