Accident tramvai BMW: cand ai voie sa mergi cu masina pe linia de tramvai?

Author: L.S.
Actualizat: 28 nov 2020, 07:35

Accidentul dintre un tramvai si un BMW a ajuns viral pe internet, dupa ce soferul si vatmanul s-au tachinat in trafic, la Bucuresti.

Un accident intre un tramvai si o masina BMW a ajuns viral pe internet, dupa ce vatmanul a impins de pe sinele de tramvai BMW-ul care ii statea in cale.

" La data de 03 ianuarie a.c., în jurul orei 13.10, în zona Piața Chirigiu, s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale. Astfel, conducătorul unui autovehicul nu a respectat obligaţia de a lăsa liberă calea tramvaiului, la apropierea acestuia și nici nu s-a prezentat la unitatea de poliţie competentă pe raza căreia s-a produs accidentul în termen de cel mult 24 de ore de la

producerea evenimentului pentru întocmirea documentelor de constatare”, a fost explicația venită din partea Brigăzii Rutiere a Capitalei, potrivit Mediafax.

Conform aceleiași surse, șoferul a fost amendat cu 2.230 de lei, permisul acestuia fiind reținut pentru o perioadă de 30 de zile.

Vatmanul urmează să fie supus unei anchete interne a celor de la STB (Societatea de Transport București).

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: ULTIMA ORA! Tragedie în Germania! Din păcate, 9 români erau în microbuz!

Citeste si: Anamaria Prodan, în lacrimi! Din păcate este vorba despre fiica ei, Sarah!

Citeste si: Cornel Gales s-a sinucis sau nu? Dezvaluirea facuta de un bun prieten de-al lui: ce arata mesajele gasite in telefonul lui