Adem si Dilara traiesc cel mai fericit moment din viata lor! Afla ce decizie vor lua cei doi in privinta relatiei lor, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Mireasa din Istanbul", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: D.I.

Situatia se precipita semnificativ atunci cand Dilara ii cere ajutorul lui Adem, intr-o chestiune extrem de delicata.

Okan este fericit si totodata foarte surprins sa afle ca Ipek a decis sa divorteze de sotul ei. Okan nu stie insa, ca Fikri are un “plan de rezerva”.

Ipek si Sureyya se intalnesc la conacul Boran iar cea din urma incearca sa “contribuie” la impacarea cumnatei sale cu Fikret. Ipek insa, are o reactie vehementa la adresa Sureyyei.

Dilara se confrunta cu situatii dificile. Femeia se intalneste “intamplator” cu Gunes, actuala prietena a lui Adem iar cea din urma incearca sa clarifice anumite aspecte legate de relatia ei cu fostul sot al Dilarei. Adem, in schimb, este fericit in relatia cu Gunes si nimic nu pare sa ii tulbure armonia din cuplu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Faruk din serialul "Mireasa din Istanbul", in cele mai nostime ipostaze! Iata cum a a fost surprins celebrul Ozcan Deniz, in afara platourilor de filmare!

Situatia se precipita semnificativ atunci cand Dilara ii cere ajutorul lui Adem, intr-o chestiune extrem de delicata. Pentru cateva momente, Adem si Dilara uita de disensiunile dintre ei si se comporta, dupa mult timp, ca o familie adevarata.

Cei doi traiesc cel mai fericit moment din viata lor.