Alexandru Cumpănașu a văzut-o pe Alexandra: „Era pe un pod” Continuarea e incredibilă

Autor: O.P.
Alexandra Măceșanu

Mesaj tulburător postat de Alexandru Cumpăanșu, în urmă cu câteva momente.

Acesta a anunțat că a văzut-o pe Alexandra Măceșanu și se declară răvășit de clipele prin care a trecut.

Alexandru Cumpănașu a văzut-o pe Alexandra

Alexandru Cumpănașu a postat un mesaj cutremurător, pe rețelele de socializare.

Citeste si: Socul zilei in Romania! Alexandru Cumpanasu, luat in vizor de DNA!

„După lunile de chin, după ce viața mea și a familiei mele a fost dată peste cap, după sfidarea instituțiilor, după ce am descoperit o cloacă de mafioți în instituții, după nopțile nedormite cu

gândul la găsirea nepoatei mele, am avut, în sfârșit, parte de un moment de liniște noaptea trecută... Un moment care, emoțional, m-a dat peste cap complet. Am visat-o pe Alexandra. Era pe un pod, am văzut-o atât de clar, zâmbea. Încercam, disperat, să o strig "Alexandra!! Unde ești?", în van...

M-am uitat la mâna cu care își răsfira părul și am văzut ceva: o brățară micuță, pe care i-am dăruit-o ultima oară când ne-am văzut.

În acel moment m-am trezit, plângând și profund neliniștit, deși un înger mi s-a arătat în vis.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu voi avea pace, până când nu o voi putea strânge în brațe din nou, până când părinții ei nu se vor putea întoarce acasă și să o vadă zâmbind, ca în acest vis, pe fiica lor, Alexandra”,  a scris Alexandru Cumpănașu.

Chiar cu două zile în urmă, Alexandru Cumpănașu declarat că și-a pierdut speranța și că nu mai este atât de convins că Alexandra este în viață.

Citeste si: Cumpănașu, informații bombă despre Alexandra Măceșanu: "A fost traficată printr-o rețea albaneză și..."! Mai este sau nu în viață fata?!