Ana-Maria, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", schimbare uluitoare de look! Iata cum arata la aproape trei luni de la plecarea sa din emisiune!

Autor: D.I.

Ana-Maria a fost una dintre cele mai echilibrate concurente din primul sezon "Puterea dragostei".

Cand a intrat in casa "Puterea dragostei", Ana-Maria i-a impresionat pe baieti cu trupul ei de zeita. Tanara blonda a marturisit ca a avut o relatie cu Andy, fostul concurent de la "Puterea dragostei" si ca in prezent, se simte atrasa de Bogdan Mocanu, pentru care a si intrat in emisiune si pe care isi doreste sa-l cunoasca mai bine.


Desi venise cu un optimism debordant in casa "Puterea dragostei", Ana-Maria s-a lovit de atitudinea extrem de dura si de replicile acide ale Roxanei, fosta iubita a lui Mocanu, care nu a stat deloc pasiva la
aparitia rivalei sale. Dimpotriva, Roxana a trecut la atac si i-a atras atentia tinerei, dandu-i de inteles ca nu ii va lasa cale libera catre inima lui Bogdan.
Ana-Maria a cucerit telespectatorii inca de la prima sa aparitie in casa "Puterea dragostei" cu frumusețea ei, dar si cu atitudinea sa extrem de calma. Insa si baietii au fost de-a dreptul coplesiti. Aceasta a mostenit frumusetea de la mama ei, care arata superb.


Chiar daca in cadrul emisiunii "Puterea dragostei", Ana-Maria a aparut mereu cu machiata si eleganta, aceasta arata fara cusur si atunci cand nu foloseste machiaj. Tanara nu s-a ferit niciodata sa publice imagini in care apare cu tenul natural care arata impecabil. Aceasta a dovedit ca are mereu grija de ea, atat de felul in care arata, cat si de vestimentatie.

Citeste si: Ea este cea mai importanta femeie din viata lui Livian! "Am incredere in alegerile lui!" Iata ce parere are mama sa despre Bianca!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De curand, Ana-Maria a publicat pe contul ei de socializare cateva imagini, in care a fost surprinsa in timp ce se afla la un salon de infrumusetare, unde a a mers pentru a recurge la o noua schimbare de look.

Aceasta si-a mai tuns parul si a ales sa isi schimbe si culoare. Iata cat de bine ii sta cu noua infatisare:

 

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.