Ea este cea mai importanta femeie din viata lui Livian! "Am incredere in alegerile lui!" Iata ce parere are mama sa despre Bianca!

Autor: D.I.
Actualizat: 17 nov 2020, 06:30

Bianca si Livian s-au cunoscut in casa "Puterea dragostei" si s-au indragostit iremediabil.

Bianca si Livian s-au cunoscut in casa "Puterea dragostei" si s-au indragostit iremediabil. De aproape doua luni, cei doi indragostiti formeaza un cuplu in casa "Puterea dragostei" si incearca pe zi ce trece sa se apropie mai mult si sa se cunoasca reciproc.
Chiar daca au avut si momente mai dificile, provocate de gelozii infantile, Bianca si Livian au reusit pana in prezent sa le depaseasca si sa ramana in continuare uniti, indreptandu-se cu pasi repezi spre o relatie serioasa si responsabila.


Mai mult decat atat, se pare ca cei doi indragostiti au si sustinere din partea parintilor lui Livian, care au afirmat din suflet ca au mare incredere in alegerile fiului lor.
In timpul unei Gale "Puterea dragostei", Nelson Mondialul, tatal lui Livian, a intervenit printr-un apel video, pentru a lamuri speculatiile legate de asa-zisa relatie dintre el si Andreea, avuta cu ani in urma, cand, se pare ca ar fi cunoscut-o intr-un club.


Dupa ce a lamurit neintelegerile aparute, tatal lui Livian si-a indreptat atentia asupra Biancai, despre care a sustinut ca este foarte frumoasa si ca ii respecta alegerea fiului sau, caruia i-a promis ca ii va face nunta indiferent de aleasa inimii lui.
"Este foarte frumoasa! Mi-am amintit de "Fat-Frumos din lacrima" si "Alba ca Zapada"! Mie intotdeauna mi-au placut femeile subtiri, pe care eu sa le pot sa le manuiesc! Si copilul meu vad ca are referintele mele! Indiferent de care te-ai indragostit si vrei s-o iei de nevasta, tata face nunta!", a spus Nelson
Mondialul.

Citeste si: Bianca, schimbare spectaculoasa de look! Iata la ce coafura a recurs concurenta si ce mesaj neasteptat a transmis pe contul ei de socializare!

Citeste si: Ce mama tanara si superba are Andra, noua concurenta de la "Puterea dragostei"! Iata ce trasaturi frumoase a mostenit tanara de la cea care i-a dat viata!

Pe de alta parte, mama lui Livian si-a exprimat de asemenea incantarea fata de alegerea fiului ei. Aceasta a marturisit ca va sustine orice alegere facuta de Livian, deoarece are mare incredere in el si in intelingenta cu care actioneaza de fiecare data cand vine vorba de viata lui sentimentala.
"Asa emotii am, de cand a inceput emisiunea asta, in fiecare zi! Livian este un baiat inteligent, se descurca! Eu am incredere in alegerile lui!", a spus Liana, mama lui Livian.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Intrebata de Andreea Mantea daca Livian a adus multe fete acasa pana acum, mama acestuia a raspuns cu sinceritate ca nu au fost multe pana acum, insa nu s-a concretizat niciuna catre o casatorie pentru ca este inca mult prea tanar.

Citeste si: Rusu, fostul concurent de la "Puterea dragostei", mesaj dramatic pentru fanii sai! Iata ce a aparut astazi, pe contul lui de socializare!

Citeste si: Roxana, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", atac dur la adresa Andrei, noua fata intrata in emisiune! Iata ce mesaj neasteptat i-a transmis!

 

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!