Ana-Maria Lintaru, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", apritie incredibil de sexy, in noaptea de Revelion! Iata ce alura de star international a avut si cu cine a fost surprinsa tanara!

Autor: D.I.
Actualizat: 28 nov 2020, 02:40
video Foto(5)

Ana-Maria Lintaru a fost una dintre cele mai echilibrate concurente de la "Puterea dragostei".

Fosta iubita a lui Andy, Ana-Maria, a incercat sa lege o relatie cu Bogdan Mocanu in primul sezon al emisiunii. Lucrurile nu au fost, insa, duse pana la capat si fiecare si-a vazut de drumul lui.


Dupa iesirea din emisiune, Ana a vizitat-o foarte des pe Simina, cu care se pare ca a legat o prietenie puternica. De asemenea, acesta s-a afisat cu fratele lui Zanoaga, motiv pentru care toata lumea crede ca formeaza un cuplu. 


De curand, Ana-Maria Lintaru a publicat pe contul ei de socializare cateva imagini si filmulete surprinse in noaptea de Revelion.

Citeste si: Mary, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", a trait momente unice in noaptea de Revelion! Robert i-a pregatit o surpriza senzationala pentru a o cere in casatorie oficial!

Frumoasa blondina a petrecut noaptea dintre ani alaturi de alti fosti colegi si actuali prieteni de a "Puterea dragostei", undeva la munte.

Ana-Maria a purtat la petrecere o superba rochie din paiete, extrem de sexy, care i-a pus in valoare silueta perfecta.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Scandal generalizat în casa fetelor la "Puterea dragostei"! Totul a plecat de la un mesaj al Andreei Pirui pentru presupusul iubit al Manuelei! Ce a urmat

Citeste si: "Am furat din magazin"! Jador, mărturisire șoc la începutul Noului An

Citeste si: "Am mâncat cu altă fată"! Livian a dezvăluit totul! Reacția iubitei sale, Bianca, atunci când l-a auzit