Andra de la ''Puterea dragostei'' este o bomba sexy, dar uite cat de bine arata SORA ei! Seamana?

Autor: O.P.
Actualizat: 18 nov 2020, 01:45

Andra a reusit sa ii faca pe doi dintre cei mai ravniti burlaci de la ''Puterea dragostei'' sa se indragosteasca de ea.

Dupa ce le-a furat inimile lui Jador si Bogdan Mocanu, dar se pare ca Bogdan Mocanu este cel care i-a furat inima. Andra i-a cucerit inca de la inceput pe toti cu trupul ei bine lucrat si cu chipul angelic. Dar putina lume stie faptul ca aceasta are o sora la fel de frumoasa ca ea.

Cum arata sora Andrei Volos

Citeste si: Cum arata Roxana NEMACHIATA? Putini oameni au vazut-o asa! Este TOTAL schimbata

Citeste si: Rafaelo, fostul concurent de la "Puterea dragostei", s-a lansat in muzica! Iata cum suna prima lui melodie si ce fosti colegi din emisiune a distribuit in videoclip! Plusica si Simina au facut senzatie in costume de baie sexy!

Uite cat de bine arata sora ei si cat de mult seamana cele doua: 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Imagini incredibile cu Ligi inainte de operatiile estetice! Ce reactie a avut Roxana cand a vazut fotografia

Citeste si: Bia de la "Puterea dragostei", schimbare spectaculoasa de look! Iata cat de frumoasa este bruneta cu noua alura de "Cleopatra"!

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.