Andreea de la "Puterea dragostei", in pat cu o femeie? Iata cum au fost surprinse!

Autor: D.I.
Actualizat: 19 nov 2020, 02:25

Andreea si Bia de la "Puterea dragostei" s-au cunoscut in cadrul emisiunii si au legat o frumoasa si sincera relatie de prietenie.

Bia are 21 ani, este din Breaza (Prahova), activeaza ca model si este studenta. Viseaza ca barbatul pe care il va intalni la “Puterea Dragostei” sa fie inteligent, sa aiba haz, sa fie carismatic. Isi doreste sa-si gasesca jumatatea si sa se casatoreasca. Spune ca nu ar accepta niciodata ca partenerul de viata sa ii interzica sa tina legatura cu familia ei.


Dupa o relatie esuata, Bia isi doreste enorm sa isi intalneasca marea iubire.
Aceasta isi doreste de la posibilul viitor iubit sa fie inteligent, corect si respectuos.
Tânăra a starnit adevărate pasiuni printre baietii din casa "Puterea dragostei". Cu atitudinea sa senzuală, dar mai ales cu trupul său impecabil, frumoasa Bia a pus ochii pe Bogdan Mocanu și parea destul de hotarata sa il cucereasca. Dar soarta nu i-a suras, deoarece Bogdan Mocanu a parasit emisiunea fara sa reuseasca sa o cunoasca mai bine pe frumoasa bruneta.

Dupa plecarea lui Mocanu, Bia a incercat sa ii dea o sansa lui Iulian insa nici cu el nu a reusit sa formeze un cuplu.


La scurt timp insa, Bia a fost si ea nevoita sa paraseasca emisiunea pentru o scurta perioada. Recent, aceasta a revenit in casa "Puterea dragostei", cu forte proaspete si cu aceeasi dorinta arzatoare de a-si intalni jumatatea mult visata.

Andreea are 30 ani, asistent medical si voluntar. Aceasta a declarat inca de la intrarea in emisiune ca spera sa se indragosteasca si ca isi doreste ca barbatul din viata ei sa fie un om echilibrat. Cel mai mare vis al ei este să aiba o familie fericită. Andreea a format un cuplu cu Livian, dar pentru scurt timp, deoarece acesta a fost iremediabil cucerit de Bianca si astfel, povestea lor s-a incheiat.

Desi a sperat in tot acest timp ca Livian se va intoarce la ea, Andreea a continuat sa fie o femeie puternica si sa reziste cu stoicism tuturor piedicilor si rautatilor venite din parte unor concurenti.


Atat Bia cat si Andreea s-au confruntat in ultima vreme cu multe critici, reprosuri si rautati din partea celorlalti concurenti si au incercat sa reziste, sprijinindu-se pe prietenia lor frumoasa si sincera.

De curand, Bia a publicat pe contul ei de socializare o imagine in care apare alaturi de buna sa prietena, Andreea, in camera de hotel, unde au ales sa stea impreuna. Bia a tinut sa le impartaseasca si fanilor sai cat de bine se intelege cu Andreea si cat de mult se bucura de prietenia ei, mai ales in momentele de tristete.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Mary si Robert, primele reactii dupa ce au fost eliminati din casa "Puterea dragostei"! Iata ce marturisiri au facut despre fostii lor colegi!

"Prietene mereu! Multumesc pentru tot, esti cea mai minunata, cea mai frumoasa si cea mai buna!! Ii multumesc bunului Dumnezeu ca mi-a daruit si mi-a adus in cale un asa inger de femeie. Te iubesc Andreea!", a scris Bia pe contul ei de socializare.

Citeste si: Paula de la "Puterea dragostei", aparitie inedita alaturi de parintii sai! Iata cat bine le seamana concurenta si cat de mandra este de cei care i-au dat viata!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.