Andreea Mantea a pus piciorul in prag! "Am sa va rog sa iesiti pe usita aia de acolo! Sa ne strangem mana frumos si sa ne luam la revedere!" Iata ce anume a dezamagit-o la concurentii noului sezon "Puterea dragostei" si ce decizie a luat!

Autor: D.I.
Actualizat: 02 sep 2020, 19:30

Dezamagita de comportamentul concurentilor Andreea Mantea s-a vazut nevoita da le dea un ultimatum pentru a calma spiritele.

Nici bine nu a inceput cel de-al doilea sezon "Puterea draogstei" ca s-au si iscat primele conflicte intre concurenti. Andreea Mantea a fost martora la acuzațiile pe care și le-au adus atat fetele cat si baietii din casa "Puterea dragostei".

Principalele nemultumiri ale noilor concurenți de la Puterea dragostei sunt lagate de faptul că Jador și Bogdan Mocanu au intrat în casă în aceeași zi cu ei, ceea ce nu li se pare deloc echitabil.

Turcu și Florin s-au aratat cei mai inversunati de faptul ca vechii concurenti au fost preferații fetelor și nu ei și cred că astfel și-au ratat șansa de a le cunoaște pe concurente.

"Când am venit, eram un negru mic, rom. Cea mai frumoasă fată din casă, după părerea mea, a venit și s-a uitat la mine!", s-a apărat Jador.

Citeste si: Mariana de la "Puterea dragostei", iese la atac! Iata cum a reactionat la ironiile venite din partea concurentilor despre titlurile ei de Miss!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Replicile acide nu au trecut neobservate de către Andreea Mantea, care a venit în casa băieților și i-a pus la punct pe concurenti, amintindu-le scopul pentru care s-au inscris in emisiune.

"Nu înțeleg ce e în neregulă cu voi? Ați venit să vă etalați machiajul și crizele? Milioane de oameni se uită la voi. Ați venit aici să vă cunoașteți, să vorbiți frumos, să vă comportați frumos.

Nu vreau să mai văd prostie, ipocrizie și dramă. Dacă s-a umflat tărâța, vă rog să plecați pe această ușă! Te deranjează că am adus oameni din sezonul 1? O să mai aducem!", le-a spus Andreea.

 


În cadrul ediției de luni, 9 septembrie, a emisiunii „Follow us!”, printre invitați s-a numărat Adrian Cuculis, care a vorbit despre evoluția cazului „2 Mai”, în care Vlad Pascu a ucis doi tineri și a rănit alți trei.