Andreea Mantea, aparitie neobisnuita in Gala "Puterea dragostei"! "O sa imi iau "La revedere" de cineva, poate de la doua persoane, poate de la trei!" Iata ce anunt important a facut vedeta chiar la inceputul Semifinalei!

Autor: D.I.

Andreea Mantea le-a provocat palpitatii concurentilor inca de la inceputul Semifinalei.

Dupa ce seara trecuta, Andreea Mantea ii anuntase pe concurenti ca "Favoritii saptamanii" vor fi desemanti in Gala, astazi, prezentatoare TV si-a facut aparitia in platou, cu doua cartonase, unul galben si unul rosu. Semn clar ca are de gand sa sanctioneze pe cineva in mod drastic, in ciuda faptului ca mai este doar o saptamana pana in marea finala.
Andreea Mantea a mentionat ca astazi vor fi desemnati "Favoritii saptamanii", care vor merge direct in finala, dar si cuplul favorit, care de asemenea va intra in marea finala.

Insa tot in editia de astazi, se va decide si cine va parasi emisiunea. Andreea a subliniat ca isi va lua "La revedere" posibil de la una sau mai multe persoane.

Citeste si: Roxana, decizie radicala! Ajunsa in pragul disperarii, concurenta si-a facut bagajele si a plecat din emisiune! Iata cum a reactionat la sugestia Andreei Mantea de a ramane!

"Cu o saptamana inainte de marea finala vin aici cu un cartonas galben si cu unul rosu! Cu totii ati cam indurat multe aici! Astazi o sa afla favoritii din aceasta

saptamana, dar si cuplul favorit! Azi vom afla cele patru persoane care merg direct in marea finala! Tot astazi o sa imi iau "La revedere" de cineva, poate de la doua persoane, poate de la trei!", a spus Andreea Mantea.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.