Andreea Pirui, imagini INCENDIARE! Unde a aparut blonda de la Puterea dragostei

Autor: L.S.
Actualizat: 22 nov 2020, 03:50
video Foto(6)

Andreea Pirui s-a intors la Puterea dragostei si este de nerecunoscut. Imagini incendiare cu blonda

Andreea Pirui s-a hotarat sa aprinda imaginatia admiratorilor ei si sa cucereasca inimi noi! Concurenta de la Puterea dragostei este de nerecunoscut! Dupa ce infatisarea ei a fost comentata in mediul online, in radul fanilor concurentilor din casa dragostei, blonda a luat masuri si a inchis toate gurile rele.

Andreea Pirui, imagini INCENDIARE!

Chiar daca nu si-a gasit inca perechea la Puterea dragostei si chiar daca anumite probleme au obligat-o sa lipseasca pentru o saptamana din casa dragostei, Andreea Pirui s-a intors si s-a intors in forta!

Blonda arata mai bine ca niciodata si e gata sa cucereasca inimile fanilor emisiunii, dar si sa-si gaseasca alesul.

Andreea Pirui s-a transformat total in saptamana in care a lipsit de la emisiune! Parul ei arata foarte bine, machiajul este impecabil si am putea spune ca a luat lictii si in ce priveste stilul in care se fotografiaza. De la blondina care se poza pe chiuveta din baia publica, Andreea e acum o domnisoara stilata, care isi alege cu atentie lumina si decorul, dar si tinuta in care sa o vada cei care o

urmaresc.

Citeste si: Ella Puterea dragostei- "Toata lumea ma asteapta pe mine in casa". Fosta concurenta incinge spiritele in casa dragostei

Citeste si: Ella a dezvaluit TOTUL despre intalnirea cu Jador: ''Tu pentru mine esti un MONSTRU''

Citeste si: Ligi Puterea dragostei silicoane- Cele mai HOT imagini cu cea mai sexy blonda din casa dragostei

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andreea Pirui, imagini INCENDIARE! Unde a aparut blonda de la Puterea dragostei

Recent, concurenta de la Puterea dragostei a purtat o rochie rosie foarte eleganta, accesorizata cu cercei perla si pantofi stileto bej. Bustul ei generos a atras toate privirile, iar fanii din mediul online nu s-au abtinut sa spuna ca Andreea arata wow!

Nu stim cine a consiliat-o pe Andreea Pirui, insa rezultatele sunt inbucuratoare! Ramane de vazut daca acum va reusi sa atraga pe vreunul dintre baietii de la Puterea dragostei. Imaginile si filmuletele cu Andreea Pirui, de pe retelele de socializare arata cu mult mai bine si am putea sa spunem ca blondina este de nerecunoscut, in bine!

Citeste si: None de la Puterea Dragostei a fost TRADAT! Mesajul lui Baxter, dupa ce s-a spus ca a luat bataie de la None

Citeste si: Bianca il critica pe Livian: paranoic si arogant! Cel mai mare defect al concurentului Puterea dragostei

Citeste si: Puterea dragostei- Livian: "Ne-am mutat impreuna! Suntem mai apropiati!"