Ligi Puterea dragostei silicoane - Cele mai HOT imagini cu cea mai sexy blonda din casa dragostei

Autor: L.S.
Actualizat: 21 nov 2020, 08:40
video Foto(8)

Ligi Puterea Dragostei: silicoane, muschi, blonda si sexy! Iata cele mai hot imagini cu frumoasa clujanca din casa dragostei

Un scorpion ambitios, Ligia a trecut pragul "Puterii dragostei", in cautarea iubirii, inca de la inceputul sezonului 2!

Ligia Dolha are 27 ani, locuieste in Cluj-Napoca, si e make-up artist. Aceasta spune despre ea ca este o persoana hotarata, puternica, care mereu lupta pentru ceea ce isi dorește.

Ligi Puterea dragostei silicoane. Ce fel de barbat isi doreste blonda

Ca orice tanara, viseaza sa isi gaseasca jumatatea, un barbat cu care sa imparta totul. “Inalt, inteligent și frumos”, asa ar trebui sa fie, in linii mari, cel care ii va cuceri inima. Ce nu accepta Ligia este sa fie inselata.

Intrebata de ce ales sa vina la" Puterea dragostei", Ligia a raspuns cu sinceritate ca i-a placut ideea acestui experiment de show matrimonial si si-a dorit sa participe.

" Imi place foarte mult experimentul si ideea si vreau sa fac parte din experiment si poate, cine stie, o sa imi gasesc jumatatea! Sa fie inalt, inteligent, romantic si sa fiu mereu in centrul atentiei lui!", a spus Ligi.

Desi nu si-a gasit inca jumatatea, Ligi e optimista si spera ca printul ei va aparea. Cu un temperament calm si preocupata mai mult de ce i se intampla ei, decat ce se intampla intre celelalte fete din casa dragostei, clujanca analizeaza fiecare baiat de la Puterea dragostei.

A fost atrasa de Andy si de None, insa niciunul nu a avut curajul sa se apropie de ea. Sa fie oare din pricina faptului ca Ligi nu este tocmai un caracter slab? Posibil! Mai ales ca Ligia se dovedeste extrem de ambitioasa, iar asta este usor de inteles prin faptul ca blondina se declara dependenta de fitness. La sala, Ligi lucreaza cot la cot cu baietii, dovada sunt muschii ei lucrati exemplar.

Ligia mai are o pasiune: imaginea ei. Tanara concurenta de la Puterea dragostei investeste timp si bani in tot ce inseamna aspectul ei. De la silicoane, la machiaj, de la interventii estetice chirurgicale si nechirurgicale, la haine scumpe si acesorii de lux, Ligi nu este o femeie usor de intretinut.

Citeste si: FOTO Paula: prima reactie dupa ce a fost eliminata de la "Puterea Dragostei"- "Sa stea linsitite cobrele astea"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Meniul lui Nelson Mondialu: concurentii Puterea Dragostei pe paine! Ce a putut sa spuna tatal lui Livian despre fiecare fata si fiecare baiat din casa dragostei

Citeste si: Jador Puterea Dragostei, in direct cu Costela Dansatoarea. Cei doi au planuri impreuna

Iata cele mai hot imagini! Ligi Puterea dragostei silicoane

Citeste si: Mesajul lui Livian catre tatal lui, Nelson Mondialu: "Tata, cand o sa fiu eliminat..."

Citeste si: Andreea Pirui a plecat de la filmari! Unde s-a dus blonda de la Puterea Dragostei

Citeste si: Mariana calare pe Jador- Puterea Dragostei! Cat de sincera e moldoveanca

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.