FOTO Paula: prima reactie dupa ce a fost eliminata de la "Puterea Dragostei" - "Sa stea linsitite cobrele astea"

Autor: L.S.
Actualizat: 17 iul 2022, 18:35

Paula a fost eliminata de la "Puterea Dragostei", in cea mai recenta gala, cea cu numarul 12. Prima reactie a Paulei se refera la rivalele ei din casa dragostei.

Paula: prima reactie dupa ce a fost eliminata de la "Puterea Dragostei"

Paula Cismas, fosta concurenta "Puterea Dragostei" a avut o multime de rivale, ceea ce i-a si atras, in cele din urma eliminarea. Pe cele care i-au croit drumul afara din casa dragostei, Paula le-a numit "cobre" si a avut cateva cuvinte pentru ele.

Pe de alta parte, Paula a avut si aliati in casa dragostei, care nu s-au ferit sa-si exprime regretele ca nu o vor mai avea alaturi pe cea care isi exprima parerea atat de direct si cu atata diplomatie.

Sustinatorii Biancai, "bibisorii" si-au aratat parerea de rau pentru plecarea Paulei Cismas: "Imi pare foarte rau ca ai plecat, suflet frumos! Te respectam cum vorbeai de corect si cu masura. O sa-mi fie dor sa te vad la televizor. Te ador", a scris o admiratoare pe Instagram, in urma anuntului eliminarii.

Zeci de mesaje de acest fel au fost publicate pe paginile din retelele de socializare si marea majoritate a fanilor Puterea Dragostei si-au exprimat parerea de rau pentru plecarea Paulei.

Insa nimic nu este definitiv pierdut! Iata ce mesaj a avut Paula pentru rivalele ei din casa dragostei:

" Sa stea linistite cobrele astea care au vrut sa ma elimine! ma voi intoarce ca sa le arat cine sunt!", a spus Paula, in ultiam emisiune, cu putin timp inainte sa fie eliminata.

FOTO Paula

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Fosta concurenta de la Puterea Dragostei a plecat deja spre casa, insa nu a uitat sa-si tina la curent fanii, asa ca a postat pe Instagram imaginile de mai sus, astfel incat nimeni sa nu-si faca griji ca Paula ar fi altfel

decat bine! Drum bun, Paula!

Citeste si: Meniul lui Nelson Mondialu: concurentii Puterea Dragostei pe paine! Ce a putut sa spuna tatal lui Livian despre fiecare fata si fiecare baiat din casa dragostei

Citeste si: Jador Puterea Dragostei, in direct cu Costela Dansatoarea. Cei doi au planuri impreuna

Citeste si: Tata Nelson sau Bianca? Livian de la "Puterea dragostei" a spus ce alege! Ce se va intampla

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.