Jador Puterea Dragostei, in direct cu Costela Dansatoarea. Cei doi au planuri impreuna

Autor: L.S.
Actualizat: 20 nov 2020, 22:30

Jador nu are fane doar de la Puterea Dragostei! Costela Dansatoarea si Jador, Puterea Dragostei, au planuri impreuna

Costela Dansatoarea este o mare admiratoare a lui Jador, Puterea Dragostei. "Nu inteleg de ce o iubesti tu pe Simina aia", a spus Costela, vadit geloasa, dar fericita ca e la telefon cu Jador.

Jador Puterea Dragostei, in direct cu Costela Dansatoarea

Cei doi au intrat in legatura prin intermediul lui Culita Sterp, prieten bun cu Jador.

Costela Dansatoarea e o cunostinta mai veche de-a lui Culita, pe care l-a rugat sa ii spuna lui Jador ca ea vrea neaparat sa apara intr-un videoclip al artistului si ca isi doreste mult ca el sa ii raspunda la cererea de prietenie.

Culita, baiat bun, l-a pus pe Jador in fata faptului implinit si a sunat-o pe Costela, in timp ce Jador era in masina condusa chiar de Culita.

" Nu-mi vine sa cred, Jador! Ia-ma in videoclip cu tine si da-mi accept la cererea aia, te rog frumos!", a spus Costela, extrem de entuziasmata, cand l-a vazut pe Jador, pe camera de la telefon.

" Jador, te fac eu sa uiti de Simina! Nu te merita Simina pe tine! Stai sa ne intalnim si sa fim noi doi! Jador este iubitul meu si Floricica sa te lase in pace! Daca fac un dans, eu am 100.000

de vizualizari, daca vreau. O sa fac un live pentru tine, Jador! Eu te vreau ca iubitul meu si care se mai da la tine, pe toate le bat.", i-a declarat Costela lui Jador, Putertea Dragostei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Jador Puterea Dragostei, in direct cu Costela Dansatoarea. Cei doi au planuri impreuna

Jador, de la Puterea Dragostei a apreciat sinceritatea Costelei si chiar i-a promis ca o va invita sa apara intr-un videoclip, cat de curand. Este cunoscut faptul ca Jador este un om de cuvant, asa ca asteptam cu nerabdare momentul. Cei doi au planuri impreuna, iar fanii asteapta cu nerabdare momentul in care ii vor vedea in acelasi videoclip.

Citeste si: Bianca s-a pupat pe gură cu Jador?! Imaginile care nu s-au văzut la TV

Citeste si: Circ si panarama: Mariana in genunchi, se jura ca nu a vrut! Ce s-a intamplat in spatele camerelor de filmat

Citeste si: Tata Nelson sau Bianca? Livian de la "Puterea dragostei" a spus ce alege! Ce se va intampla

 

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.