Tata Nelson sau Bianca? Livian de la "Puterea dragostei" a spus ce alege! Ce se va intampla

Autor: L.S.
Actualizat: 20 nov 2020, 21:15

Livian de la "Puterea dragostei" a spus tot! Tata Nelson sau Bianca? Ce a ales concurentul din casa dragostei

Tata Nelson sau Bianca? Livian de la "Puterea dragostei" a spus ce alege.

Controversatul cuplu din casa dragostei, Bianca si Livian, trece prin momente grele! Nelson Mondialu a avut niste comentarii nu tocmai favorabile la adresa Biancai si a afirmat ca "relatia brunetei cu Livian e in MARE PERICOL"

Tata Nelson sau Bianca? Ce a spus Nelson Mondialu despre Bianca si despre relatia ei cu Livian

" Bianca, nici nu am curaj sa vorbesc! Bianca e posesiva si ii place sa comande. Ii place sa fie imblinzitoare, ca la circ! Ea seamana cu Morticia!", a spus Nelson Mondialu in cel mai recent vlog, unde a comentat despre toate fetele din casa dragostei, fara sa o menajeze pe iubita fiului sau.

Livian de la "Puterea dragostei" a spus ce alege.

Intrebarile catre Livian au venit, cum era si firesc, in numar foarte mare, de la fanii emisiunii! Atat cei care sustin cuplul Bianca Livian, dar si cei care nu ii vad cu ochi buni pe cei doi impreuna, au cerut ca Livian sa dea raspunsul despre ce alege.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tata Nelson sau Bianca? Livian de la "Puterea dragostei" a spus ce alege!

 " Ar fi culmea sa ma plang: bai, ce usor e! Nu vreti sa fiti in locul meu! Nu prea pot sa ma descarc pentru ca tot ce spun poate sa fie folosit impotriva mea! Dar am avut noroc cu plecarile mele si sa invat din intamplarile altora sau chiar pe pielea mea.

Aici e mai usor decat mediul din care am venit eu, adica de acasa! Eu stiu ce reprezinta Bianca si nu vreau sa fiu pus in ipostaza de a alege.", a spus Livian, de la Puterea dragostei

" Eu n-am cum sa-l judec pe tata! El e definitia cuvantului "jmecherie". D-asta, eu nu ma agit asa tare cand vad anumite reactii de la el.

Culmea, eu (lupul), incerc acum sa impac si capta si varza. De ce sa privesc partea proasta a lucrurilor? Am vazut si partea buna a lucrurilor: eu si cu Bianca suntem in continuarea fericiti! Toata lumea e impotriva noastra, dar noi demonstram in continuarea puterea dragostei! Reactiile tatalui meu sunt ale lui si le respect! Eu stiu sigur ca imi vrea binele si n-are nimic cu Bianca, stiu bine. Noi trecem testele, chiar si pe cele legate de familie! Sunt fericit ca am dat de ea! Daca ar fi sa aleg intre parinti si Bianca: nu o sa fiu pus niciodata
in situatia asta pentru ca am incredere ca o sa fie toate lucrurile asa cum trebuie sa fie!"
, a mai spus Livian

Citeste si: Bianca e în depresie! Vrea acasă! Mărturisirea câștigătoarei "Puterea dragostei" sezonul 1

Citeste si: Roxana, fosta concurenta de la “Puterea Dragostei”, a comis-o direct in platoul emisiunii “Roata Norocului”!

Citeste si: Zanoaga o sa innebuneasca! Au aparut imagini cu Simina goala la dus

 

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.