Andrei, noul concurent de la "Puterea dragostei", a dat cartile pe fata! Iata pentru cine a intrat in emisiune si ce reactii a starnit marturisirea tanarului!

Autor: D.I.
Actualizat: 07 ian 2020, 16:31
video Foto(7)

Andrei, noul concurent de la "Puterea dragostei" si-a facut aparitia in casa iubirii si a marturisit ca o place pe Andreea Pirui.

Andrei are 28 de ani, vine din Cluj si este zodia Pesti. Inca de cum a pasit in casa "Puterea dragostei", Andrei a starnit reactii in randul fetelor.


Andrei a recunoscut ca are o admiratie aparte pentru Andreea Pirui, pentru care a decis sa intre in emisiune, in incercarea de a forma un cuplu cu ea, in ciuda faptului ca aceasta are deja un cuplu cu Marius de cateva saptamani.


Andrei s-a aratat destul de dezamagit cand a aflat ca Andreea nu este momentan in casa si atunci a decis sa o invite la dans pe nimeni alta decat Manuela.

Citeste si: Alex Bobicioiu, in pat cu doua foste concurente de la "Puterea dragostei"! Iata cum au fost surprinsi! Nimeni nu se astepta la asa ceva!

Citeste si: Turcu, mesaj cu SUBINTELES pentru Roxana! Ce a putut sa ii scrie: ''Cine nu a iubit niciodata...''

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Simina si Alex Zanoaga, primele pregatiri de NUNTA! Cum arata costumul de GINERICA!

Citeste si: Andreea Mantea, mesaj emotionant pentru mama sa! Iata ce urare de suflet i-a transmis vedeta mamei sale cu ocazia onomasticii!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.