Andrei, primele reactii dupa ce a fost eliminat din casa "Puterea dragostei"! Iata ce marturisiri neasteptate a facut despre adevaratele lui sentimente pentru Andreea Pirui!

Autor: D.I.
Actualizat: 27 ian 2020, 19:10
video Foto(6)

Andrei a fost unul dintre cei mai echilibrati concurenti de la "Puterea dragostei".

In cea mai recenta GALA "Puterea dragostei", Iancu și Denisa s-au aflat la un pas de eliminare. In cele din urmă niciunul dintre ei nu a fost eliminat. Cel care a plecat acasă a fost decis, de această dată, de voturile telespectatorilor. Andrei a fost eliminat de la "Puterea dragostei", având cele mai puține voturi din partea publicului. Favorita săptămânii și cea care a câștigat premiul de 1.500 de euro a fost, din nou, Ella.

Andrei, primele reactii dupa ce a fost eliminat din casa "Puterea dragostei"

Andrei are 28 de ani, vine din Cluj si este zodia Pesti. Inca de cum a pasit in casa "Puterea dragostei", Andrei a starnit reactii in randul fetelor.

Andrei a recunoscut ca are o admiratie aparte pentru Andreea Pirui, pentru care a decis sa intre in emisiune, in incercarea de a forma un cuplu cu ea, in ciuda faptului ca aceasta are deja un cuplu cu Marius de cateva saptamani.

Andrei s-a aratat destul de dezamagit cand a aflat ca Andreea nu este momentan in casa si atunci a decis sa o invite la dans pe nimeni alta decat Manuela.

Inca de cand a pasit in casa "Puterea dragostei", Andrei a facut furori printre fete, care l-au asaltat cu multe intrebari pentru a descoperi cat mai multe detalii despre el.


Andrei nu s-a sfiit sa publice pe contul lui de socializare imagini de pe vremea in care era mult mai suplu si practica meseria de DJ.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Primele declaratii ale lui Ligi dupa ce s-a zvonit ca se intoarce la ''Puterea dragostei''

Citeste si: Fetele de la Puterea dragostei au explodat de bucurie: un nou baiat a intrat in casa dragostei! Cine e Ionut si pe cine a pus ochii

Desi a sperat pana in ultima clipa ca Andreea Pirui isi va indrepta atentia catre el, dupa plecare lui Marius din emisiune, aceasta nu a schitat niciun gest asupra lui.

In cele din urma, Andrei a fost nevoit sa paraseasca emisiunea, seara trecuta, in GALA, dupa ce decizia staffului a fost ca cel eliminat sa fie concurentul cu cele mai putine voturi din partea publicului. Iata cum a reactionat Andrei imediat dupa verdictul dat de Andreea Mantea: