Andy, fostul concurent de la "Puterea dragostei", asa cum nu l-ati mai vazut niciodata! Iata cum a fost surprins tanarul, la scurt timp de la revenirea in tara!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 sep 2020, 09:00

Andy, fostul concurent de la "Puterea dragostei" a surprins din nou publicul cu aparitia sa de senzatie pe contul lui de socializare.

Inca de la intrarea in casa "Puterea dragoste", Andy a fost fascinat de frumusetea Roxanei si la scurt timp acestia au format un cuplu.
Roxana si Andy au avut o relatie frumoasa vreme de trei luni si au trait momente inedite, insa lantul de iubire care parea destul de puternic, a ajuns sa se rupa, dupa ce intre cei doi au intervenit o serie de probleme si rasturnari de situatie, care au au atras si multe crize de gelozie.

Si apoi totul culminand cu despartirea lor.

Momentul care a dus la destramarea definitiva a celor doi a fost intr-o seara de Gala, cand tanarul grec, despre care se speculase ca s-ar fi indragostit de Roxana a fost adus in emisiune pentru a vorbi despre relatia lor. Dupa ce a fost acuzata ca nu l-ar fi iubit pe Andy, Roxana a spus care este motivul pentru care l-a sarutat pe grecul Alexander.

Aceasta a explicat in mediul online ca a recurs la acest gest in Gala, deoarece s-a simtit extrem de jignita de Andy si si-a dorit enorm sa il pedepseasca, facandu-l sa sufere din gelozie.
Reversul medaliei nu a intarziat sa apara, iar Andy a luat hotararea implacabila de a pune capat definitiv relatiei lor, fara sa mai priveasca in urma si le-a cerut colegilor lui sa il voteze pentru a se intoarce in tara.

Citeste si: Alexandru Bobicioiu, de la "Puterea dragostei", marturisiri incendiare din culisele relatiei lui cu Bianca! "Perioada petrecuta cu ea in casa a fost..." Iata ce precizari a facut concurentul!

Dupa o scurta perioada de timp, Andy a fost votat foarte mult de catre public si a revenit in casa "Puterea dragostei", declarand ca s-a intors pentru a o cunoaste mai bine pe Lavinia, de care fusese fascinat.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 
Insa cea de-a doua revenire a sa in cadrul emisiunii avea sa se sfarseasca mult mai repede, din cauza provocarii unui incident neplacut.
Andy a parasit casa "Puterea dragostei", in urma concflitului cu Roxana, care l-a acuzat ca a agresat-o.

Recent intors in tara, Andy si-a reluat activitatile obisnuite si se dedica strict pasiunilor sale. Acesta a fost surprins, de curand, la antrenamente de box, alaturi de instructorul lui.
Iata cat de fioros este in sala de sport:

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.