Andy si Hamude, fostii concurenti de la "Puterea dragostei", intalnire neasteptata la sala de fitness! Iata cum au fost surprinsi cei doi barbati in toiul antrenamentelor!

Autor: Daniela Iliuta

Andy si Hamude au fost doi dintre cei mai indragiti concurenti de la "Puterea dragostei".

Inca de la intrarea in casa "Puterea dragoste", Andy a fost fascinat de frumusetea Roxanei si la scurt timp acestia au format un cuplu.
Roxana si Andy au avut o relatie frumoasa vreme de trei luni si au trait momente inedite, insa lantul de iubire care parea destul de puternic, a ajuns sa se rupa, dupa ce intre cei doi au intervenit o serie de probleme si rasturnari de situatie, care au au atras si multe crize de gelozie.

Si apoi totul culminand cu despartirea lor.


Momentul care a dus la destramarea definitiva a celor doi a fost intr-o seara de Gala, cand tanarul grec, despre care se speculase ca s-ar fi indragostit de Roxana a fost adus in emisiune pentru a vorbi despre relatia lor. Dupa ce a fost acuzata ca nu l-ar fi iubit pe Andy, Roxana a spus care este motivul pentru care l-a sarutat pe grecul Alexander.
Aceasta a explicat in mediul online ca a recurs la acest gest in Gala, deoarece s-a simtit extrem de jignita de Andy si si-a dorit enorm sa il pedepseasca, facandu-l sa sufere din gelozie.
Reversul medaliei nu a intarziat sa apara, iar Andy a luat hotararea implacabila de a pune capat definitiv relatiei lor, fara sa mai priveasca in urma si le-a cerut colegilor lui sa il voteze pentru a se intoarce in tara.

Desi a revenit dupa o vreme in casa "Puterea dragostei", Andy a refuzat categoric sa ii mai dea o sansa Roxanei, insa nu a reusit sa formeze un cuplu cu niciuna dintre celelalte fete aflate in "casa iubirii". Ba mai mult decat atat, dupa un episod de cearta apriga si comportament violent fata de Roxana, Andy a fost eliminat din emisiune.
Dupa revenirea in tara, Andy si-a raluat activitatile si hoby-urile.
Asa se face ca la un moment dat, acesta l-a reintalnit la sala de fitness pe fostul lui coleg, Hamude. Cei doi au stabilit o frumoasa relatie de prietenie in casa "Puterea dragostei" si s-au bucurat enorm sa se revada, in locul pe care amandoi adora sa il frecventeze.

Andy si Hamude au fost doi dintre cei mai indragiti concurenti de la "Puterea dragostei"

Citeste si: Doru de la "Puterea dragostei", surprins in ipostaze inedite! Iata cat de fioros este! Nimeni nu si-l imagina asa!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Hamude a fost unul dintre concurentii de la "Puterea dragostei", care a spus mereu lucrurilor pe nume, chiar daca de cele mai multe ori a fost criticat pentru firea sa mult prea directa. Cu o alura impunatoare, Hamude a atras atentia multor fete din casa, insa cu toate acestea nu a reusit sa formeze un cuplu.

Cu aceeasi mare pasiune pentru sport, Hamude si Andy au profitat de faptul ca s-au regasit dupa multa vreme de la plecarea din emisiune si s-au antrenat impreuna la sala de fitness.