Doru de la "Puterea dragostei", surprins in ipostaze inedite! Iata cat de fioros este! Nimeni nu si-l imagina asa!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 sep 2020, 21:10
video Foto(5)

Doru este unul dintre cei mai echilibrati si calmi concurenti din casa "Puterea dragostei".

Doru, noul concurent de la "Puterea dragostei", a reușit încă de cand a pasit in casa fetelor să atragă atenția acestora, deoarece le-a oferit cate un trandafir rosu.


Fetele din "casa iubirii" au fost fascinate de gestul tanarului si l-au intampinat cu zambete, dar si cu multe intrebari, menite sa afle cat mai multe detalii despre el. Insa de departe cea mai incantata de aparitia Doru a fost Roxana, care a marturisit ca il cunoaste, deoarece acesta este prieten cu fostul ei iubit, din afara emisiunii.


Doru este din Bucuresti si a recunoscut inca de la intrarea in casa "Puterea dragostei ca nu a venit pentru o fata anume, ci isi doreste sa le cunoasca mai intai pe toate. Acesta a declarat la prima vedere a fetelor ca toate sunt frumoase, insa dintre acestea le-a remarcat pe Bianca, drept o fata linistita, pe Roxana, despre care a afirmat ca o cunoaste deja din afara emisiunii si pe Ana-Maria, pe care a sustinut ca a mai vazut-o prin club.

Citeste si: Mary, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", schimbare spectaculoasa de look! Iata cum arata tanara in prezent!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


"Sunt din Bucuresti! Am venit să vă cunosc pe toate, sunteti foarte frumoase! Am putine emotii! Astept sa va cunosc, am văzut că baietii cei noi pleaca putin cam repede. Bianca este o fata cuminte, linistita! Pe Ana abia acum o vad, am mai văzut-o prin oras, prin club! Tu, Raluca, esti foarte... Ma privesti cu o mare indiferenta! De Roxana mi-e mie un pic frică!", a spus Doru.

Desi pare un baiat extrem de pasnic si echilibrat, Doru a dovedit fanilor sai ca poate fi si foarte fioros, mai ales in timpul antrenamentelor de box.