Anunt socant despre Bia! Tanara a parasit temporar emisiunea! Iata ce mesaj a aparut pe contul ei de socializare! Cat de grava este starea sa de sanatate?

Autor: D.I.
Actualizat: 19 nov 2020, 20:00

Bia a trecut prin momente extrem de dificile in ultima vreme in casa "Puterea dragostei", dupa confruntarea exploziva cu Livian si Bianca.

Inca de cand a pasit in casa "Puterea dragostei", Bia a starnit adevărate pasiuni printre baieti. Cu atitudinea sa senzuală, dar mai ales cu trupul său impecabil, frumoasa Bia a pus ochii pe Bogdan Mocanu și este hotărâtă să nu se lase până nu îl va cuceri în totalitate.
Pentru că a mai fost dezamăgit de femei chiar în casa iubirii (de pe vremea când era cu Roxana Buzoiu), Mocanu se lasă greu de data aceasta și nu mai se mai aruncă într-o nouă relație fără să fie sigur că acest lucru merită cu adevarat.

Dupa despartirea de Mocanu, Bia a incercat sa se apropie de Iulian, care o curtase la inceput, insa nu au reusit sa formeze un cuplu.

Desi a lipsit o scurta perioada din emisiune, Bia nu a renuntat la visul ei de a-si intalni marea iubire in cadrul show-ului si a revenit mai ambitioasa ca oricand. Insa revenirea ei nu a fost una de bun augur deoarece la scurt timp a fost implicata in mari conflicte cu Livian si Bianca.


De curand, Bia le-a declarat razboi lui Livian si Biancai, insa totul avea sa se rasfranga asupra sa, deoarece tanara a suferit o criza urata de nervi si a reactionat extrem de agresiv, distrugand o toaleta.


Se pare ca toate aceste evenimente neplacute au afectat-o enorm pe Bia. In ultimele zile aceasta a publicat pe contul ei de socializare imagini in care apare pe patul de spital.

Citeste si: Vlad, fostul concurent de la "Puterea dragostei" a revenit la prima lui iubire! Iata cum a fost surprins tanarul la scurt timp de la eliminarea sa din emisiune!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Bia si-a cerut scuze public pentru gesturile sale necontrolate din casa "Puterea dragostei"! Iata cum a comentat concurenta postarile lui Nelson Mondialul, la scurt timp dupa confruntarea lor telefonica in cadrul emisiunii!

Bia de la "Puterea dragostei" si-a cerut scuze public pentru gesturile sale necontrolate

La scurt timp, de la confruntarea exploziva cu Nelson Mondialul, care a intervenit in cadrul emisiunii pentru a lamuri situatia fiului sau, Bia pare sa fi ingropat securea razboiului.

Tanara a revenit la sentimente mai bune fata de Livian si tatal lui si a mai mult decat atat a tinut sa isi ceara scuze public pentru toate jignirile aduse acestora si pentru gesturile sale extreme. Aceasta a lansat cateva comentarii pasnice despre tot ceea ce s-a petrecut in casa "Puterea dragostei".

Astazi, Bia a anuntat pe contul ei de socializare un mesaj frapant prin intermediul caruia isi anunta fanii ca a decis sa se retraga din emisiune, deoarece starea ei de sanatate este destul de grava.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.