Asiye din serialul "Lacrimi la Marea Neagra" imbina cu succes actoria si muzica! Iata detalii inedite din culisele vietii celebrei Oyku Gurman!

Autor: D.I.
Actualizat: 15 sep 2021, 00:05

Oyku Gurman este una dintre cele mai talentate si apreciate cantarete si actrite ale momentului, in Turcia!

Oyku Gurman s-a născut în Istanbul în 4 august 1982 și și-a început educația muzicală la o vârstă fragedă. A absolvit Liceul de Arte Plastice, in cadrul Conservatorului de Stat si Universitatea Tehnică din Istanbul. În paralel a luat lecții private de vioară și canto, fiind extrem de pasionata de muzica si a urmat si cursuri de actorie.

Asiye din serialul "Lacrimi la Marea Neagra" imbina cu succes actoria cu muzica!

Oyku Gurman a interpretat ca solistă în diferite ansambluri flamenco și orchestre școlare. În perioada 2007-2010 a cântat în formația "Öykü ve Berk" alături de fratele ei geamăn. Mai mult decat atat a realizat si doua albume de muzica impreuna cu fratele ei, "Kısmet" (2007) și "Iki Arada" (2009), care au fost foarte apreciate și le-au adus numeroase premii. In anul 2011 și-a început cariera solo și a lansat încă două albume: "Bir Başka" și "Bitti Rüya".

În 2008 Oyku Gurman a prezentat emisiunea Boyalı Direk care de asemenea a avut mare succes.

Citeste si: Yigit, micutul baiatel din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", a fascinat publicul cu talentul si inteligenta sa! Iata cum a fost surprins Demir Birinci, alaturi de colegii sai, pe platourile de filmare!

Citeste si: "Nefes Zorlu", numele protagonistei din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", o semnificatie aparte! Iata ce inseamna limba turca si de ce au ales scenaristii acest nume pentru eroina productiei!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Talentul si carisma au propulsat-o rapid printre cele mai apreciate artiste ale momentului in Turcia, ceea ce i-a adus numeroase oferte din partea marilor case de productie. Astfel ca aceasta a acceptat provocarea si a inceput sa joace in primul ei serial e televiziune, in anul 2014, in "Urfalıyam Ezelden", apoi in 2015, in "Aşk zamani" si in 2018 "Lacrimi la Marea Neagra".


Referitor la personajul Asiye pe care îl interpretează, in serialul "Lacrimi la Marea Neagra", actrița a spus într-un interviu: “Sunt o regină a mimicii. Am talent, dar ca să îl pun în valoare am nevoie de un astfel de personaj; vreau ca publicul să descopere și partea mea amuzantă, distractivă, vorbăreață și hiperactivă care nu se poate arăta când cânt. Cred că de la emisiunea Boyalı Direk nu am mai putut să arăt lumii cum sunt eu de fapt.
Personajul Asiye mi-a deschis această ușă.”

Oyku s-a căsătorit cu cântărețul Yavuz Bingöl în 2015. Opt luni mai târziu cei doi s-au despărțit iar acum actrița este într-o relație cu Fatih İçmeli.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.