Aventurile lui Ghita Spagoveanu continua in “Moldovenii”. Primarul aduce aer din America, in Gaurenii de Jos!

Autor: D.I.
Actualizat: 20 dec 2019, 14:55
video Foto(4)

Serialul de comedie de la Kanal D poate fi urmarit sambata seara, la ora 20:00

Adunare generala in Gaurenii de Jos, locul unde totul este posibil, sub indrumarea primarului atipic, Ghita Spagoveanu. Satenii sunt convocati de edilul comunei, pentru a face un anunt de importanta maxima, imediat dupa vizita primarului in Statele Unite ale Americii. Acesta promite un suflu nou, o schimbare, si le aduce locuitorilor din Gaurenii de Jos aer de peste ocean, din America.

“Am fost in America pentru a ma inspira! Simteam ca in satul nostru este o tensiune care pluteste in aer si am fost in America pentru a vedea ce fac americanii de

au o viata atat de relaxata si de le merge atat de bine. Nu am venit cu mana goala de acolo, am adus aer din America”, anunta triumfator primarul Ghita Spagoveanu.

La reuniunea extraordinara, in comitetul de intampinare, este si nelipsitul Parinte Vasile, insotit de Dascal. La auzul vestii oferite de primar, cele doua fete bisericesti pun la cale un plan mai putin ortodox.

Citeste si: "ROventura" ajunge in "raiul" din Bucovina! George Mihai si Andreea Stravoiu va prezinta cele mai frumoase peisaje bucovinene si peripetii de neuitat, sambata, de la ora 15:00, la Kanal D!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Distractie si premii pentru cei mai isteti pasageri, sambata, intr-o noua editie "Cash Taxi", prezentata de Catalin Cazacu, de la ora 21:30, la Kanal D!

“Ca sa va demonstrez ca este aer sfintit, am cardul bancar cu banii vostri, pentru biserica, pe care il voi introduce in borcanul cu aer sfintit. Din acest moment, leii nostri romanesti de pe card se vor converti in dolari americani ”,

spune Parintele Vasile.

Ce discutii vor isca in sat aceste escapade ale primarului si cum se vor revolta satenii veti putea urmari intr-un nou episod al serialului “Moldovenii”, dfiuzat in maine seara, la ora 20:00, la Kanal D!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.