Distractie si premii pentru cei mai isteti pasageri, sambata, intr-o noua editie "Cash Taxi", prezentata de Catalin Cazacu, de la ora 21:30, la Kanal D!

Autor: D.I.
Actualizat: 18 dec 2019, 14:50

Citeste si: Primarul Ghita Spagoveanu aduce "aer din America"! Afla cum vor reactiona locuitorii din satul "Gaurenii de Jos", sambata, intr-un nou episod din serialul "Moldovenii", de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Kadir din serialul "Gulperi" este un familist convins si dincolo de platourile de filmare! Iata cum a fost surprins celebrul actor alaturi de sotia sa si de micutul lor fiu!

Citeste si: Lovitura teribila pentru Gulperi! Afla ce se va intampla la procesul de custodie al celor trei copii, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Gulperi", de la ora 20:00, la Kanal D!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.