Avertizare meteo: Cod Galben de fenomene extreme. Cand intra in vigoare

Autor: L.S.
Actualizat: 07 sep 2020, 09:25

Administrația Națională de Meteorologie anunță că intră in vigoare un nou cod galben valabil in intervalul 14 mai, ora 15 – 17 mai, ora 10.

Fenomene vizate: manifestări de instabilitate atmosferică accentuată.

În intervalul menționat, în cea mai mare parte a țării vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și căderi de grindină. Cantitățile de apă vor depăși, în perioade scurte de timp sau prin acumulare, 15...25 l/mp și izolat 40 l/mp.

Citeste si: Anunț de ultimă oră: Un ciclon periculos loveşte România

Citeste si: Oana Sarbu era sa moara exact ca Razvan Ciobanu. Plecase suparata din Mamaia spre Bucuresti

Citeste si: SIMONA HALEP, izbucnire nervoasă: „Am jucat ca o proastă! Am făcut tot ce i-a convenit ei”

În județele Mehedinți, Gorj, Vâlcea, Dolj, Caraș-Severin, Timiș și local în județul Hunedoara se vor semnala averse, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși 25 l/mp și pe arii restrânse 40...60

l/mp.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj prin avertizări de vreme severă imediată.

Vezi cele mai noi stiri Kanal D

sursa: antena3.ro

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.