Baris, dat afara din casa! Afla cum va reactiona Filiz, orbita de gelozie, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Povestea noastra", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: D.I.
Actualizat: 05 sep 2020, 18:15

Filiz surprinde o intalnire intre Neslihan si Baris, ceea ce-i intareste convingerea ca sotul o inseala.

Baris trebuie sa participe la o conferinta, insa Filiz nu stie acest lucru si astfel, lucrurile intre cei doi soti degenereaza. Din dorinta de a-si ajuta sora, Rahmet pleaca pe urmele lui Baris, la Bursa, orasul in care are loc conferinta. Ceea ce va vedea acolo il lasa masca pe Rahmet. Fara “drept de apel”, Baris este dat afara din casa.

Din cauza problemelor pe care le are cu Baris, Filiz “casuna” si pe Tufan, cel care si-a inselat sotia cu Ferda.

Tufan realizeaza cat de mult a gresit fata de Tulay si incearca disperat sa isi salveze casnicia. Tufan apeleaza la ajutorul lui Cemal.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Fratii Elibol au parte si de surprize placute din partea tatalui lor. Fikri se implica “trup si suflet” intr-un eveniment caritabil care va avea loc la scoala in care invata Kiraz si Fikret. Din pacate insa, “faptele bune” ale lui Fikri sunt urmate de dezamagiri uriase.

Citeste si: Tulay din serialul "Povestea noastra", uluitor de sexy! Iata cum a stralucit frumoasa Nesrin Cavadzade, pe covorul rosu, in cadrul unei gale importante!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.