Bianca a confirmat: "Mi-am gasit dragostea"! Iata cum a fost surprinsa alaturi de noul ei iubit, Livian, pe malul marii!

Autor: D.I.
Actualizat: 14 nov 2020, 18:25

De cand a aparut Livian in viata sa, Bianca radiaza de fericire si traieste cele mai intense momente.

Desi Livian a declarat inca de la intrarea in casa "Puterea dragostei" ca isi doreste sa o cunoasca mai bine pe Andreea, se pare ca in ultima perioada preferintele sale s-au schimbat. Acesta s-a reorientat brusc spre Bianca, de care a inceput sa se apropie din ce in ce mai mult, dandu-i de inteles ca isi doreste o relatie cu ea.


Potrivit indiciilor pe care cei doi le-au dat pe retelele de socializare, se pare ca incepe sa se contureze o relatie intre ei.

De curand, Bianca a publicat pe contul ei de socializare o imagine in care apare pe umerii lui Livian, in timp ce se aflau intr-o escapada romantica la mare, intr-o statiune din Turcia. Tanara a precizat in dreptul imaginii ca nu formeaza inca un cuplu insa sunt in perioada de cunoastere.

Citeste si: Alex Zanoaga, fostul concurent de la "Puterea dragostei", si-a facut un nou tatuaj spectaculos! Iata cum a fost surprins carismaticul tanarul!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In cele din urma cei doi au recunoscut si in casa "Puterea dragostei" ca se iubesc si isi doresc sa cladeasca o relatie solida. Bianca a publicat, de curand, pe contul ei de socializare, imagini in care apare alaturi de noul ei iubit, de care este din ce in ce mai indragostita.

"Prin poza va transmiteam ca noi avem Puterea dragostei!", a scris Bianca pe contul ei de socializare.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.